Kapr Rex

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: karel.eger

Suroviny

Vložit do nákupu
    • rybí file Z kapra
    • 100
      g žampiony
    • 2
      stroužek česnek
    • bílé víno
    • petrželka Čerstvá
    • 4
      ks rajčata
    • sůl
    • pepř mletý
    • koření
    • olivový olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na větší pánvi na trošce oleje osmažit na plátky nakrájené žampiony a česnek. Odsunout stranou a vedle smažit plátky ryby. Rybu osolit a opepřit a dříve než bude hotová podlít vínem. Posypat krájenou petrželkou a přidat nakrájená rajčata.
2
Přidat koření na ryby a když je ryba hotová, tak ji vyjmout a ostatní dochutit dle potřeby dalším kořením na rybu, solí nebo vínem. Jsou-li rajčata hotová přidat se šťávou na porce ryby.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    31. 10. 2005 15:10

    super recept pro super lidi