Kadeřávek v houbovém těstíčku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Připravíme si středně husté těstíčko z mléka, vajec, jemně nasekaných hub, oleje, hladké mouky, mletého kmínu, kypřícího prášku, osolíme, dobře rozmícháme a necháme asi 15 minut odpočinout. Mezitím si omyté kadeřávkové listy spaříme ve vroucí osolené vodě asi 5 minut. Listy namáčíme do těstíčka a smažíme na rozpáleném oleji dozlatova.
2
Podáváme s bramborem a tatarskou omáčkou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: