Italský bílý chléb II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 130
      ml voda
    • 130
      ml mléko
    • 2
      lžíce olej z naložených sušených rajčat
    • 2
      lžíce olivový lák
    • 1
      lžička cukr
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžíce oregáno
    • bazalka
    • tymián
    • majoránka
    • saturejka
    • 400
      g hladká mouka
    • 0,8
      sušené droždí
    • 0,5
      sušená rajčata
    • olivy
    • nasekaný česnek
    • 1
      cibule

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Přísady (kromě rajčat) vložíme do pekárny (zachováme pořadí), zapneme program FRENCH, velikost bochníku malá, barva kůrky světlá. Až zazní zvukový signál, přidáme pokrájená rajčata. Místo parmazánu můžeme použít jiný chuťově výrazný sýr, např. ementál.
2
Chléb přikusujeme k zeleninovým předkrmům či k masu.

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    19. 10. 2007 09:31

    FRENCH znamená sendvič? u jiných pekáren?