Bílý toastový chléb

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí. Do jednoho rohu nádoby vsypeme sůl, do protějšího cukr. Doprostřed mouky uděláme důlek, do kterého nasypeme droždí. Zapneme program SANDWICH (pekárna Eta, Vega apod.) a upečeme. Po upečení vyklopíme z nádoby a necháme na mřížce zabalené v utěrce vychladnout.
Zařazení: Pokrmy Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Hera Mléko Polohrubá mouka Solamyl (bramborový škrob) Sůl
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • ajag
    ajag |

    20. 2. 2016 08:13

    Pro ty, co bojují se sušeným versus čerstvým droždím. 1 lžička sušeného je cca 11 g čerstvého :-)

  • ajag
    ajag |

    7. 2. 2016 08:58

    Je fantastický, pečený v pekárně ETA DUPLICA Vital na program TOUSTOVÝ. Doporučuji :-)

  • Irena Karlíková
    Irena Karlíková |

    20. 5. 2010 14:47

    Opravdu moc dobrý. Všem moc chutnal. Děkuji za recept.

  • Ondra Mata
    Ondra Mata |

    20. 3. 2010 17:44

    Tak podle mojí lžičky je pytlík-4 lžičky. Chleba jsem včera dělal a je opravdu dobrý.Součástí pekárny je malá a velká odměrka, ale malá je asii 1,5lžičky.... o co by bylo jednoduší to prostě napsat v gramech.

  • Amy -
    Amy - |

    19. 3. 2010 19:35

    je to asi 1/3 sáčku s ptáčky, který má 11 g; lžička je součástí balení domácí pekárny; jestli nepečete v pekárně, zkuste cuketka.cz, je tem výborný návod na chleba, nejlepší, jaký jsem kdy dělala

  • Ondra Mata
    Ondra Mata |

    19. 3. 2010 18:40

    Kolik je lžička? Pokaždé když je v receptu lžička kvasnic nikdy to není dobré ( propadne se mi to) Proč nemůžete recepty psát přesně? Všechno je v gramech jenom kvasnice v lžičkách:-(

  • Pavla Janálová
    Pavla Janálová |

    1. 10. 2009 18:49

    Děkuji, mrknu na to :)

  • Amy -
    Amy - |

    23. 9. 2009 21:07

    Zkuste: http://www.cuketka.cz/?p=788 je to výborný recept na pečení chleba bez práce a bez pekárny. No není to přímo odpověď, ale alternativa určitě. Dobrý večer!

  • Pavla Janálová
    Pavla Janálová |

    23. 9. 2009 11:14

    Půjde tento chléb udělat i bez pekárny?

  • Radka Zimová
    Radka Zimová |

    7. 5. 2008 18:49

    Výborný chlebík, chutná jako klasická česká veka.

  • Jiřík
    Jiřík |

    10. 6. 2007 12:27

    Zajímavé skusím to.

  • Jiřík
    Jiřík |

    10. 6. 2007 12:26

    Blbý

Poslední navštívené:

Abecední seznam: