Italská Pastašuta (Pastasciuta)

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g mleté maso
    • špagety
    • cibule
    • 1
      lžíce rajský protlak
    • sůl
    • mletá paprika
    • pepř mletý
    • nové koření
    • worcestrová omáčka
    • kari
    • hořčice plnotučná
    • muškátový oříšek
    • 4
      stroužek česnek 3-4
    • 2
      lžíce rostlinný olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso na strojku umeleme a podusíme na cibulce zpěněné na oleji. Postupně přidáváme po trošce uvedené koření, zaprášíme moukou a podlijeme vodou. Nakonec přidáme utřený česnek (koření dáváme jen tolik, aby žádné nepřevládalo chutí). Špagety uvaříme obvyklým způsobem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.