Husí prsa na víně

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: stinglova

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěnou zeleninu a cibuli nastrouháme nahrubo na struhadle. Husí prsa rozdělíme na 8 kousků a opečeme prudce na husím sádle, podlijeme vínem s vodou, přidáme strouhanou zeleninu s cibulí, tymián i sůl. Podléváme vždy, když se šťáva připéká a zelenina rovněž. Maso občas obrátíme. Zelenina a cibule by se měly během dušení téměř rozvařít. Šťáva se nezahušťuje.
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Cibule Husí maso Kořenová zelenina Sádlo Sůl Tymián

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: