Hrušky Krásná Helena

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupeme hrušky, necháme však slupku asi 1 cm nad stopkou. Vykrojíme jádřinece. V ploché nádobce uvedeme do varu sirup a hrušky v něm kolmo postavíme tak, aby se vzájemně nedotýkaly. Vaříme je na velmi mírném plameni 20 minut.
2
Pak nádobu stáhneme z plotny, hrušky necháme vychladnout v sirupu, pak je vyjmeme, necháme okapat a zchladít. Do skleněného poháru dáme na dno vanilkovou zmrzlinu a na ni postavíme hrušku stopkou vzhurů. Těsně před podáváním polejeme horkou čokoládovou polevou.
Použité ingredience v tomto receptu: Hrušky Sirup Vanilková zmrzlina

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: