Pasta s tuňákem a černými olivami

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: dsakcz

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 20
      ml extra panenský olivový olej
    • 0,5
      ks cibule Ideálně malá cibule kolem 50-70 g
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      plechovka tuňák v oleji Kvalitní jsou ze sea food
    • 10
      ks černé olivy Rozlišujte mezi černými olivami a barvenými olivami zelenými
    • 20
      ml bílé víno Suché, dobrá volba je rulandské šedé
    • 1
      hrst petrželka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Příprava
2
Cibulku na jemno
3
Česnek rozdrtit a nakrájet
4
Petrželku nakrájet na jemno
5
Postup
6
Olivový olej zahřát, přidat cibuli, za cca 2 minuty česnek, caperi a olivy, přidat trochu vína a nechat odpařovat, přidat tuňák a omáčka je hotová s přidáním petrželky (znamená stáhnout z plotny).
7
Těstoviny ideálně koordinovat s omáčkou.
8
Možno použít parmiggiano na konec, ale - na rybí pokrmy se sýr nedává.
9
Dobrou chuť
Kategorie: Těstoviny & rizota

Komentáře k receptu

  • Zita
    Zita |

    4. 2. 2017 07:19

    V seznamu chybí ty vaše capery, pane dokonalý. Hlavně že jste si dovilil včera označit dva recepty jako exkrementy.

Další doporučené recepty: