Hrnečková bublanina

moje hodnocení:

4,2

hodnotilo: 9
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: 5 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: p.kulhankova

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vše smícháme a ušleháme. Nalijeme na předem vymazaný plech a přidáme ovoce podle chuti. Pečeme na 180°C asi 10minut.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • jednadesnedivnaholka
    jednadesnedivnaholka |

    12. 8. 2016 15:27

    O tomhle zázraku moje rodina prohlásila, že to už nikdy nic nepřekoná. Dělala jsem s rybízem.

  • haninakoky
    haninakoky |

    7. 5. 2016 14:03

    Dobrý den, děkuji za recept. Bublanina je vynikající dělala jsem jí se zavařenými meruňkami a moc všem chutná, ale hlavně je opravdu rychlá. Pekla jsem cca 30 minut, aby byla upečená. Díky za inspiraci :-)

  • Janina
    Janina |

    4. 3. 2016 21:45

    Právě dopečeno a i ochutnáno...je luxusní, jen kdybych nebyla tak akční a nechutnala za horka, už mám spálenou papulu. Nicméně buchta je super rychlá a pro začátečníky v pečení jako já nemá chybu :-[ Díky za receptík ;-)

  • O
    O |

    10. 7. 2015 21:39

    Tak pečeme asi 35 minut a je vynikající.

  • O
    O |

    10. 7. 2015 17:05

    10 minut? To je snad nějaká chyba, né?

  • Nikijaho
    Nikijaho |

    30. 7. 2013 10:34

    Recept perfektní, chutná přesně jak má chutnat :-) Mě se tedy povedla. Máte za jedna.

  • Blanka
    Blanka |

    12. 7. 2013 00:14

    Tak je výborná ;-)

  • Blanka
    Blanka |

    11. 7. 2013 23:58

    Tak po deseti minutách při teplotě 180 stupňů absolutně syrová, pekla jsem přes půl hodiny a doufám, že bude tedy chutnat...

  • martička92
    martička92 |

    22. 2. 2013 12:38

    jednoduchá a výborná :)

  • Šárka
    Šárka |

    1. 10. 2012 21:02

    Právě jsem jí vytáhla z trouby, trošičku jsem jí upravila a přisypala ještě kakao (použila jsem kompotované třešně a hrušky). Bublanina je úplně luxusní :-) Určitě se po ní jen zapráší ;-)

  • p.kulhankova
    p.kulhankova |

    14. 8. 2012 12:32

    je to strašně rychlý a dobrý, ale do velkého plechu je opravdu lepší dát spíše 1 1/2 prášku do pečiva :-)

  • Pixie23
    Pixie23 |

    13. 8. 2012 11:29

    Dneska jsem objevila, dneska vytiskla, a uz ho pujdu hnedka zkouset ;)) Přijde mi to hrozně jednoduché a přitom dobré :)) Tak díky za recept :))

Abecední seznam: