Hovězí steak se salsou verde

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
Získejte elektricý gril zdarma!
doba přípravy: 25 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • sůl
    • 50
      ml olivový olej
    • 1
      stroužek česnek
    • pepř mletý
    • 1
      hrst petrželka
    • 1
      hrst bazalka
    • 1
      lžička citron šťáva a kůra
    • 1
      lžíce červený vinný ocet
    • 1
      lžíce kapary nasekané
    • řepkový olej
    • 3
      ks ančovičky filety
    • 1
      lžička cukr krupice
    • 300
      g steak z vysokého roštěnce

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nasekanou petržel a bazalku smíchejte s utřeným česnekem, nadrobno nasekanými filety ančoviček a kapary. Dochuťte octem, cukrem, citronovou šťávou a strouhanou kůrou, solí a pepřem.
2
Salsu zvláčněte postupně vmíchaným olivovým olejem.
3
Troubu rozehřejte na 120 °C. Maso z obou stran zprudka orestujte, asi 3 minuty z každé strany.
4
Osolte a opepřete, zabalte do alobalu a nechte přibližně 8 minut odpočinout v troubě. Podávejte se salsou verde.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: