Hovězí s vaječnou omáčkou

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Pastis

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hovězí uvaříme do měkka (z vývaru uděláme polévku). Vychladlá vejce jemně nastrouháme a zamícháme do nich ocet a cukr, aby z toho byla kašička, kterou dochutíme solí a pepřem. Dáme vychladit. Maso nakrájíme na větší kousky a polijeme kašičkou.
2
Kombinace teplého masa a studené omáčky je delikatesa. Tlustý krajíc čerstvého chleba je nejlepší příloha.
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hovězí maso Ocet Pepř mletý Sůl Vejce

Komentáře k receptu

  • Pastis Petite
    Pastis Petite |

    11. 5. 2006 16:30

    Airan, omlouvám se Vám i čtenářkám, zapomněla jsem se zmínit o oleji. Také ho tam dávám. děkuji za připomínku :-))))

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    11. 5. 2006 11:25

    Tohle určitě zkusím, až budu vařit maso na polévku, díky za tip:-)

  • Airan
    Airan |

    11. 5. 2006 10:58

    Pastis, souhlasim, ze je to delikatesa:-) Mame to moc radi, jen do kasicky pridavam i lzice oleje. Delam to presne podle vasi radi, uvarim vice masa - pak je z toho vyborna polevka. Doporucuji!

Abecední seznam: