Houby v tomátě od naší Jindřišky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Houby nakrájíme na menší - střední kousky a 5 min. je necháme povařit v osolené vodě. Posléze je scedíme a propláchneme. Papriky vyjádrujeme a nakrájíme na nudličky. Oloupanou cibuli nakrájíme na půlměsíčky a vše přidáme k houbám.
2
Koření svaříme a vylouhujeme ve 0,2 l vody (lze i semlít). Rajský protlak (kdo chce, může použít i kečup nebo v různém poměru dle chuti), sůl, cukr, olej a ocet přidáme k houbám s cibulí a paprikou. Přilijeme vylouhovanou vodu z koření a vše dobře rozmícháme. Ještě po ochutnání dochutíme. Kdo má rád ostré, může přidat chilli. Plníme do sklenic a sterilujeme, aby se chytla víčka. (Nevařit moc dlouho!)

Komentáře k receptu

  • Tereza J.
    Tereza J. |

    23. 10. 2007 07:03

    Takýto recept tu už je, len z polovičnej dávky od p. Hanuša pod názvom Houby v kečupu. Vyskúšala som a je to dobré, keď to odstojí, tak bude lepšie :)))

Abecední seznam: