Holstynske rizky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso naklepeme, osolime a posypeme kari korenim. Dame si do kastrulku uvarit masox, a pokracujeme tak, ze maso nejprve obalime ve strouhance, potom v rozslehanem vejci, zlehka opeceme v panvi a naklademe maso do pekace. Na kazdy platek masa polozime kousky a zasypeme hodne cibuli. Nakonec vse zalijeme masoxem a dame do trouby. Podavame s bramborem nebo s ryzi.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hovězí maso Kari Máslo Masox Olej Strouhanka Sůl Vejce

Komentáře k receptu

  • Jozef T.
    Jozef T. |

    14. 1. 2012 15:50

    Ak je to v preklade "Holsteiner Schnitzel", tak je od neho vzdialený na niekolko svetelných rokov. Nie, zeby "Holsteiner Schnitzel" bolo moje najoblúbenejsie jedlo, ale tento recept nie je nic, co by sa s ním mohlo porovnávat. Ak je to ceská verzia niecoho, co podla mena sa hodne podobá mnou spomínaného, ale má to byt nieco úple iné, tak potom prosím o prepácenie. Dakujem.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: