Hermelínové bochánky

moje hodnocení:

4,6

hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Monique

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks hermelín
    • 200
      g sýr
    • 5
      ks vejce
    • 4
      lžíce hladká mouka
    • strouhanka
    • sůl
    • pepř mletý
    • 300
      g salám junior nebo jakýkoliv měkký salám

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hermelín, sýr a salám nastrouháme na hrubém struhadle a přidáme vejce, mouku, sůl, pepř a 2 lžíce strouhanky. Vše důkladně promícháme a rukama tvarujeme bochánky, které obalujeme ve strouhance a zprudka osmažíme.
2
Podáváme s kečupem, hořčičí, tatarkou a zeleninovým salátem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Happinka :)
    Happinka :) |

    7. 3. 2012 15:19

    Naprosto vynikajicí mňamka. Od doby co jsem vyzkoušela to musíme mít co měsíc:)

  • Monika Marcaníková
    Monika Marcaníková |

    3. 12. 2007 14:47

    Děkuji paní Mel.jsem ráda, že Vám můj recept chutnal Monika

  • Mel.
    Mel. |

    1. 12. 2007 09:46

    Recept jsem vyzkoušela a musím říct, že je to opravdu skvělé, chutnalo to mně a celé mé rodině. Výborný recept paní Moniko, vřele doporučuji:o)

  • Irena Klasová
    Irena Klasová |

    28. 11. 2007 15:36

    Tohle určitě vyzkouším, sice hermelín jsem předtím moc nemusela, před časem jsem přišla na jeho chuť.

  • Di
    Di |

    28. 11. 2007 15:21

    Pokud je hermelín správně zralý, ani strouhat nejde. Já bych ho rozhňácala vidličkou a pak přimíchala strouhaný sýr. Salám bych asi nakrájela na drobné kostičky, ale jak se znám, spíše bych to uzeninou nekazila.

  • Marsí
    Marsí |

    28. 11. 2007 14:01

    Jéééje, určitě to bude dobrota, ale mně by to bylo líto strouhat...:-) já bych mezi plátky hermelínu práskla plátek eidamu a pár plátku salámu a pk to obalila a usmažila..:-)