Hanas grilovací tajemství

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      stroužek česnek větší
    • olivový olej množství podle masa - dno pekáče by mělo být zakryté
    • 1
      lžíce kmín
    • pepř mletý
    • sůl
    • 2
      lžíce kečup
    • hot sauce dle chuti
    • 3
      lžíce sojová omáčka nebo Maggi
    • 2
      lžíce marmeláda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Česnek nastrouháme a vše smícháme dohromady (můžeme přidat i 1 lžíci pálivých zrníček z papriky). Nalijeme na maso i na klobásy a necháme přes noc odležet v ledničce.
2
Druhý den maso grilujeme a zbylým omastkem potíráme. Až je maso hotovo už jen mlsáme.

Komentáře k receptu

  • Kalthoum
    Kalthoum |

    16. 7. 2013 03:36

    Glad I've finally found sohmteing I agree with! http://itcgagxi.com [url=http://ddtljjckfay.com]ddtljjckfay[/url] [link=http://nphiqpcyfy.com]nphiqpcyfy[/link]

  • Nova
    Nova |

    14. 7. 2013 14:14

    I really wish there were more arclites like this on the web.