Guláš ze slepice s uzeninou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Slepici vykostíme a maso nakrájíme na kostky. Kostru můžeme použít na menší množství polévky. V kastrole rozehřejeme tuk, na kterém osmažíme nakrájenou cibulku a česnek (stačí jen co zesklovatí), přidáme mletou papriku a na kostky nakrájené slepičí maso, osolíme a dusíme, než maso změkne. Potom guláš zahustíme hladkou moukou a dochutíme kečupem. Do hotového jídla přidáme na kostky nakrájenou opečenou klobásu.
2
Jako příloha jsou velmi dobré špagety.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.