Gratinované dary moře

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 140
      g losos
    • 140
      g platýs
    • 140
      g krevety
    • 140
      g mušle
    • cibule
    • 30
      g paprika
    • česnek
    • 30
      g žampiony
    • 30
      g pórek
    • 170
      g majonéza
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 45
      g zakysaná smetana
    • 1
      lžíce sůl
    • 280
      g sýr
    • 100
      ml bílé víno
    • 50
      ml rybí vývar

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Staženého lososa a platýse nakrájíme na kostičky. Připravíme krevety a maso z mušlí. Papriku, cibuli, pórek a žampiony nakrájíme na menší kousky. Vsypeme do majonézy a zamícháme, přidáme sůl, česnek, pepř, zakysanou smetanu, bílé víno a rybí vývar. Vše dobře zamícháme. Do gratinovacích mušlí vložíme kostky z lososa, platýze, krevety a maso z mušlí. Přelijeme připravenou omáčkou, posypeme nastrouhaným sýrem a a ve vyhřáté troubě gratinujeme 20 minut.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Barča a Verča Radová a Kobiánová
    Barča a Verča Radová a Kobiánová |

    6. 1. 2005 09:25

    více pokrmů z moře