Glazované karotky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Jarka O.

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěné karotky nakrájejte na špalíčky nebo ozdobné silnější plátky, dejte do kastrolu s máslem a cukrem, zalijte vodou, aby byly přesně zakryté a vařte bez pokličky za občasného zamíchání. Voda se vypaří a karotky se potáhnou vrstvičkou máslového karamelu.
2
Dochuťte citronovou šťávou a na talíři posypte petrželkou. Podáváme jako přílohu k pečenému masu.
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Cukr Karotka Máslo Petrželka

Komentáře k receptu

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    31. 1. 2006 12:54

    Prosím Kuchařku on - line o doplnění textu v postupu přípravy: Podáváme jako přílohu k pečenému masu.

Další doporučené recepty: