Frankfurtská polévka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 100
      g párky
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • olej
    • 2
      ks brambory
    • 1
      kostka masox
    • 3
      stroužek česnek
    • jíška

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zpěníme cibulku, přidáme mletou papriku, osmahneme, až se rozpustí přidáme nakrájené párky, osmahneme, zalijeme vodou a přidáme brambor a bujón (slepičí nebo hovězí), česnek, nakonec zahustíme jíškou.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Lenickaa
    Lenickaa |

    26. 6. 2014 14:30

    I mistr tesar se nekdy utne...ale proc si do nekoho nerypnout ze...doufam ze mate ted EGO v oblacich :-*

  • Alena
    Alena |

    22. 11. 2012 09:03

    Takhle vařim gulášovku. Jiný recept by nebyl? O:-)

  • Alena
    Alena |

    22. 11. 2012 09:00

    Pro příště pište raději "byla",vypadá to líp.

  • klára
    klára |

    14. 12. 2011 12:09

    Jakou si jí uvaříš,takovou máš!Já měla podle receptu užasnou..... :

  • Jana P
    Jana P |

    18. 4. 2011 17:21

    Místo bujónu jsem dala vývar kuřecí a přidala zeleninu a bila dobrá i v bezlepkovém provedení Jana :-)

  • klara
    klara |

    26. 2. 2011 21:53

    kdyz si ji nezkusila a nejedla, proc na to reagujes!!! :-( Klara S.

  • misa
    misa |

    29. 1. 2011 09:02

    takovou jsem nejedla a ani asi nebudu :-! mám svůj recept a ten je výborný :-)) <3

  • recepty73
    recepty73 |

    8. 11. 2010 17:21

    Snesla by i trošku zeleniny :-),ale dobrá byla :-)