• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Příležitosti
    • Recepty.cz
    • Francouzské brambory IV.
    Napište svůj komentář k receptu

    Francouzské brambory IV.

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    4.2
    hodnotilo: 23
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Francouzské brambory IV.
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 1
        kg brambory
      • 200
        g uzené maso
      • 3
        ks vejce
      • 1
        ks cibule
      • sůl
      • kmín
      • rostlinný olej
      • sádlo na vymazání
      • 1
        šálek mléko a 2 vejce na zalití

    Postup přípravy receptu

    1
    Uvařené, studené brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. V rozpáleném oleji osmahneme cibuli, přidáme nakrájený salám nebo maso a krátce opečeme. Pekáč vymažeme sádlem, na dno dáme vrstvu brambor, kterou posypeme kmínem a osolíme. ,
    2
    Další vrstvu tvoří opečená uzenina s cibulí a na kolečka nakrájená vejce. Znovu opakujeme brambory, maso s cibulí a vejce. Poslední vrstvu tvoří brambory. Pak vše pokapeme olejem, osolíme, opepříme a v troubě zapečeme. Asi po 20 minutách zalijeme mlékem a rozšlehanými vejci a ještě asi 20 minut dopékáme. Podáváme s hlávkovým salátem.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Francouzské brambory

    Francouzské brambory

    Francouzské Brambory

    Francouzské Brambory

    Francouzské brambory III.

    Francouzské brambory III.

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Patra
      Patra | 24. 4. 2016 16:00

      Aha z Brna tak to chápu :-D Uvařené, studené brambory oloupeme a nakrájíme na plátky.

    • Kamilka
      Kamilka | 23. 10. 2015 10:55

      Hele, vy kritici. Buďte rádi, že se s tím někdo píše. Na kolik stupňů a jak dlouho je přece detail. Všechno se peče na 180 st. a cca 30 min. Když to bude nedopečené, pečte déle...dle potřeby

    • Ivana
      Ivana | 28. 7. 2015 11:25

      Peču všechno do teploty 180 stupnů, to potom nemá vzniknout arylamid, který je považován za látku, která vyvolává rakovinu. Pečení trvá jen trochu déle, ale v míse je všechno uvařené a vejce na zapečení musí jen stuhnout

    • Dasepo
      Dasepo | 12. 1. 2015 19:16

      Nazdar ve spolek, já neumím vařit a jsem rád, že je to tady podrobné. Kdybych to uměl tak bych asi tady nechodil. Snad jen když bych chtěl někoho prudit :-) . Díky za všechny postřehy k vaření. :-)

    • Hanys
      Hanys | 12. 1. 2015 12:29

      Jo jo ;)

    • Hanys
      Hanys | 12. 1. 2015 12:29

      Jo jo ;)

    • Milan
      Milan | 19. 10. 2014 12:07

      Milá Ivo, i já se tedy zařadím mezi ty co pišou podle Vás pindy. Učím se teď vařit a zrovna jsem hledal jakou teplotu mám nastavit. Moc hezky jste to tady napsala. Kdyby hloupost nadnášela, tak Vy se tady vznášíte jako holubička.

    • Val
      Val | 28. 8. 2014 15:41

      Pak je taky možné psát recepty stylem : Mouka, cukr, jabka, prášek do pečiva...." Kolik ? Jaká mouka ?..... To snad víte kolik když pečete jinou buchtu, néééé ??? Hloupost a nafoukanost kráčívají ruku v ruce, drahá Ivo. Napsat orientační teplotu by opravdu nikoho nezabilo. Ano - skutečně na internetu hledají recepty i nekuchaři a pak je docela zásadní jestli dají něco péct na 300 nebo 150 stupňů. PS: Recept je možná podobný tomu co jste dělali doma, možná je i dobrý, ale nejsou to francouzské brambory, kdybyste se postavili na hlavu .-) Pokud vám vadí faktické poznámky je to pouze váš problém.

    • Iva
      Iva | 21. 8. 2014 10:40

      Zaráží mě vaše skvostné komentáře...pindy jak mají být... Na kolik to péct? Tak snad víte na kolik zapekate ostatní věci... Pokud jste nekuchari tak buďte rádi za nějaké ty návody a recepty a nestekejte tu... Recept je podobný co jsme dělali doma a je dobry... Pokud se vám to nelíbí nemusíte to tu hanet a jděte pryč

    • oko
      oko | 12. 8. 2014 13:58

      Většinou to bývá kolem 180 stupňů. A Tondo, plynovou troubu má čím dál tím méně lidí, proto je tvůj příspěvek úplně k prdu....

    • karmela
      karmela | 5. 7. 2014 21:39

      Taky mi to tady chybí.. Jsem pouze sváteční kuchařka, nemám moc zkuěšeností...Výborná otázka!!!

    • Mirek
      Mirek | 1. 6. 2014 12:21

      Proč tu není fotka receptu?? Autor to jen zkopíroval a přidal aniž by uvařil??

    • Jan
      Jan | 27. 2. 2014 13:11

      Tenhle recept je úplně na ********.Hrozně amatérsky dělaný stráky.Důležité info chybí!!!

    • Toncek
      Toncek | 23. 2. 2014 19:26

      Chybí mi v tom receptu majorán :-)

    • Toncek
      Toncek | 23. 2. 2014 19:24

      na kolik stupňů? odhadni ne ja mam doma plynovou troubu i kdyby napsal na kolik stupňů tak mi to je na nic

    • Quido
      Quido | 17. 2. 2014 11:13

      dobrý den je to výborné :-) :-)

    • Perlos
      Perlos | 17. 11. 2013 20:58

      no to je pravda..asi to neni duležitý..z takových receptů jsem taky hotovej.. :-X

    • michal
      michal | 3. 10. 2013 17:12

      a co treba napsat na kolik stupnu se pece??? dost zasadni, ne? to naka lama bude pect na 150 a co potom nebo naopak na 250.. nechapu, jak si nekdo muze dat praci sem dat nakej recept a nenapsat to nejdulezitejsi... dmnc

    • jarmila
      jarmila | 26. 7. 2013 10:52

      :-( to vypada jak bramborovy salat hnus

    • viktor
      viktor | 22. 6. 2013 21:56

      no to je hnus,tak to snad nemá být ani ve snu.

    • Jirka
      Jirka | 28. 5. 2013 11:25

      Ta fotografie snad nejsou francouzské brambory pro pána boha!!! :-)

    • x
      x | 18. 3. 2013 19:48

      O:-)

    • Pavel UL
      Pavel UL | 15. 2. 2013 14:55

      :-$

    • Pavel UL
      Pavel UL | 15. 2. 2013 14:51

      a ještě bych tam prdnul šlupky, čočku, kroupy, trochu sušené vojtěšky a šup s tím slepicím :-D ba ne je to fakt prudce jedlé a zasytí.

    • Pavel UL
      Pavel UL | 15. 2. 2013 14:45

      Ahoj. Přidávám do nich odkáplou směs do bramb. salátu, Aby nebyla tak pevná kyselá dám tu směs po 3 minutách k ostatnímu do pánve a prudce prohřeju. Je to i lépe travitelné. Pa a mlask ;-)

    • Jarunka12
      Jarunka12 | 9. 10. 2012 18:56

      Z tý fotky je mi na blití. :-$

    • Luk
      Luk | 28. 8. 2012 17:02

      madam, nikdo vám to nevnucuje, ale je vidět, že Francii jste viděla jen prstem na mapě...

    • nn
      nn | 4. 8. 2012 15:03

      na pravá fr. brambory se dává pouze cibule a dělá se ze syrových brambor :-)

    • Michal
      Michal | 4. 8. 2012 14:29

      To, že to děláte 20 let nemá nic společného s tím, co je francouzské národní jídlo ;)

    • Ivana
      Ivana | 26. 6. 2012 12:11

      Dobrý den, tedy ač z Brna tak Fr.br dělám z vařených ve slupce, hledám nějaký zlepšovák, ale todle teda..no, opravdu na pohled spíš nic moc...

    • Věra
      Věra | 9. 6. 2012 16:21

      tak ja jsu na to.... :-$ a neptari tam jeste zelenina????? :-\ :-\ :-\ :-\

    • Beruska
      Beruska | 22. 5. 2012 12:21

      A kolik vajec uvařim?Já je uvařila všechna :-D a pak mi nezbylo vejce do mléka. :-$

    • Jarek
      Jarek | 22. 2. 2012 16:11

      ŠARCE nepiskuj ty myndžo neumiš vařit tak se nediv ničemu :-D

    • Kodl.67
      Kodl.67 | 22. 2. 2012 10:54

      ideálně napsán postup pro chlapa a po zpracování jsem byl pochválen takže za 1

    • EMA
      EMA | 23. 1. 2012 14:40

      Já teda dělám FRANCOUSKE BRAMBORY trochu jinak! ;-) Ale když jsem to uvařila tak to bylo dobrý takže davam za 1 8-)

    • Šárka
      Šárka | 14. 1. 2012 09:25

      jak jste přišli na to, že se to dělá zásadně ze syrových brambor? Já to dělám už minimálně 20 let z uvařenýc ve slupce, jak to dělávala maminka a babička ato prosím jsme Pražáci jak tady bylo vyzdvi hnuto.Znám hodně lidí, žec to dělá ze syrových aje mi to jedno, je to hlavně každého věc a důležité je když to chutná.Je fakt, že na této fotce to vypadá dost divně

    • martina
      martina | 7. 1. 2012 15:48

      to je nějaká úplně jiná fotka, ne? Vypadá spíše jako bramborový salát s mrkví, hráškem a kukuřicí...

    • Martin H.
      Martin H. | 31. 12. 2011 15:53

      To zrovna! :-(

    • Jarda
      Jarda | 22. 11. 2011 11:00

      Aby ses neposral...

    • Klárka
      Klárka | 30. 8. 2011 12:21

      Ano, právě jsem vařila oběd a docela jsem koukala, ale radši jsem je udělala podle svého :))

    • lenka
      lenka | 10. 8. 2011 18:40

      pravda pravda! :-P

    • Michal
      Michal | 4. 8. 2011 01:38

      Nedá mi to nereagovat, ale tento recept nejsou francouzské brambory nýbrž tzv. pražské. Pravé francouzské brambory se dělají ze SYROVÝCH brambor. Prosím tedy, neiritujte ostatní ;)

    • Hanz
      Hanz | 12. 7. 2011 15:06

      tak jestli vám brambor(Y) chutnal(I), tak musí být určo dobré :-D

    • Qitek
      Qitek | 31. 1. 2011 11:04

      Esteticky me to uplne odradilo :-$

    • gabina
      gabina | 23. 1. 2011 14:31

      no, recept ok, ale celkově táák zdlouhavé. a ve finále pečení 40 minut-!? zásadně zkracuji na polovinu. a že je to fakt dobré, to potvrzuji :-)

    • Denisa
      Denisa | 16. 1. 2011 11:53

      Vyzkoušela jsem tento recept už dvakrát a pokaždé nám tyto francouzské brambory chutnali! Opravdu doporučuji!!! ;-)

    • PAvel
      PAvel | 14. 11. 2010 09:17

      Dobrý den. Zkuste to příště bez toho prášku od Vitany. Trochu zdravěji a bez chemie. )) ;-)

    • Klára Keselyova
      Klára Keselyova | 31. 1. 2009 11:42

      Robím tak ako Terezka, ale zo suových zemiakov, a bez klobásy /keď nie sme len dvaja, ale sú tu aj deti, tak klobásu dávam, ale nie veľa akurát len na jemnú chuť a barvu/. Zemiaky sú na tenko nakrájané a krásne za upečú na mekúčko, a hlavne mám rada, keď je to dobre šťavnaté. Už sa teším, idem ich práve vyberať z trúby a ideme si zabaštiť. Dobrú chuť

    • Vladan M
      Vladan M | 31. 1. 2009 08:43

      Výborné,nikdy jsem francozské brambory nějak nemusel,ale tento recept je 1A. Žádná dieta to ale není :-)

    • Vladan M
      Vladan M | 20. 12. 2008 10:51

      Výborný recept.Jen dělám ze syrových brambor a v římském hrnci.Mléko s vejcem dávám hned aby hrnec nepraskl.

    • mirka
      mirka | 22. 9. 2007 06:59

      Terezo, ta Vaše slovenská verze franc.brambor je bezchybná, naučila mě je tchyně ze Slovenska,jiné nedělám,jen jedna vada :tedy opravdu nejsou dietní :-))Ale klobáska musí být dobrá,kvalitní, dost papriková,udělá skvělou barvui chuť ,ne nějaká laciná typu ostrava nebo podobně ..ani žádné lepší párky

    • M J
      M J | 12. 6. 2007 12:28

      Zdravím vás. Povedli se mi fajn fr.brambory: udělám si základ, tj. brambory uvařím ve slupce, nakrájím na kostičky, sůl, pepř, dávám i kapku česneku. Přidám kukuřici, hrášek, červenou papriku, cibuli (to může i nemusí být). Poté vezmu směs v sáčku od Vitany (tu na zapékání), smíchám se smetanou ke šlehání, a vmíchám do brambor. Podle toho jakou omáčku mám, volím poslední ingredienci - když sýrovou, posypu pak na pekáči brambory sýrem, když houbovou, vmíchám do brambor žampiony, když směs na filety, pokladu brambory filetamy a zaliju omáčkou. Zkoušel jsem i jiné kombinace, např. brokolici, rajčata.. (doporučuji nakrájet a vložit před dopečením na brambory a zalít směsí z vajec a nastrouhaného tvrdého sýra..)

    • Žaneta
      Žaneta | 4. 4. 2007 18:25

      abych řekla pravdu já ještě francouzáky nedělala ale jsem ráda za vaše rady a hned se do toho vložím.Jen to zaliju kyslou smetanou a posypu sýrema uvidíme jaká bude chut ale doufám že se chlapům zavděčím.

    • Kateřina
      Kateřina | 22. 1. 2007 12:59

      Dnes jsem poprvé vyzkoušela recept francouzské brambory, vybra la jsem jsi tento recept, protože mně velice zaujal a musím říct, že fakt perfektní rychlé jídlo.Pokrm jsem nezalívala mlékem, ale zakysanou smetanou a ještě jsem navrch přidala plátky syra.

    • Eva
      Eva | 15. 4. 2006 22:07

      Přidávám ještě sterilovanou zeleninu( kunovjanka,moravanka.atd),je to výborné...

    • Marie Horáková
      Marie Horáková | 3. 2. 2006 14:07

      Já jsem začala používat kráječ na bramborový salát z časových důvodů, je to o hodně rychlejší a mohu potvrdit, že i chuťově lepší.

    • Jitka Malinová
      Jitka Malinová | 3. 2. 2006 13:54

      Dnes jsem vařila, brambory jsem na radu kamarádky nakrájema na hranolky ( kráječem na bram. salát ) a bylo to super. Brambory nasály vůni cibulky a uzeného. Vařená vajíčka nedávám, stačí nám ty na zalití. Přílohu máme červenou řepu. Mňam !

    • Tereza Jarčušková
      Tereza Jarčušková | 10. 11. 2005 11:58

      My robíme francúzske zemiaky tak, že striedame vrstvu v šupke uvarených a na kolieska narezaných zemiakov, vrstvu koliesok klobásky a vrstvu na kolieska narezaných vajíčok na tvrdo. Na vrchu sú zemiaky a jednotlivé vrstvy osolíme. Zalejeme kyslou smotanou a zapekáme. Podávame s kyslou uhorkou.

    • Tajtrlik
      Tajtrlik | 10. 11. 2005 09:27

      U nás se osmahnutá cibule smíchá s brambory, a na to daváme neosmahnuté plátky gothaje, zase brambory s cibulí a vajíčkem s mlékem zalejeme když už to začíná zlátnout

    • Belasek
      Belasek | 10. 11. 2005 06:08

      Neumim varit presne podle receptu, takze jsem si to trosku upravila jako vzdy. Zzapekala jsem take jen 20 min. Bylo to vyborne. Diky za skvely napad!

    • Zuzana Vítová
      Zuzana Vítová | 18. 10. 2005 14:56

      Recept je dobrý, také jsem přidala strouhaný sýr a zapékala jen 25 minut. Děkuji za recept, moc nám to chutnalo.

    • Didak
      Didak | 22. 9. 2005 16:19

      Také neni špatné to vše smichat a přidat lžíci plnotučné hořtice. Dodá tomu jemně pikantní chuť.

    • Marcela
      Marcela | 30. 7. 2005 15:56

      Misto uzenýho masa jsem požila měkký salám Junior a na strouhaný, je to levný a dobrý. zkuste to!

    • Martina
      Martina | 8. 6. 2005 11:59

      Také doporučuji každou vrstvu brambor spolu s kmínem a solí posypat černým mletým pepřem. Je to pikantnějsí. Kmín jsem použila mletý.Nám to moc chutnalo s uzeným masem.Mlékem s vejci jsem pokrm zalila hned a pekla 25 minut.40 minut se mi zdá moc.

    • Martina
      Martina | 8. 6. 2005 11:45

      Vynikající! Souhlasím s Jirkou, trochu sýra neuškodí.

    • Jiří Skočilas
      Jiří Skočilas | 13. 7. 2004 09:06

      Recept je výborný, ještě jsem přidal na vrch vrstvu strouhaného sýra. Houby by také nemuseli být špatné !!

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory Francouzské
    Chuťovky Oběd Večeře Pečení Francie Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Kmín Mléko Rostlinný olej Sádlo Sůl Uzené maso Vejce
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Houskové knedlíky

    Houskové knedlíky

    Medailonky s brokolicí a nivou

    Medailonky s brokolicí a nivou

    Smetanový dortík

    Smetanový dortík

    Čočková polévka s párkem

    Čočková polévka s párkem

    Kokosovo-tvarohový dort

    Kokosovo-tvarohový dort

    Kafíčkový moučník

    Kafíčkový moučník

    Skořicová buchta

    Skořicová buchta

    Těstoviny s rajčatovou omáčkou

    Těstoviny s rajčatovou omáčkou

    Grilovaný řapíkatý celer

    Grilovaný řapíkatý celer

    Doporučujeme

    60 minut
    Květáková pizza

    Květáková pizza

    50 minut
    Kotlety plněné kysaným zelím

    Kotlety plněné kysaným zelím

    20 minut
    Salát se sázenými vejci

    Salát se sázenými vejci

    45 minut
    Buchtičky s krémem

    Buchtičky s krémem

    40 minut
    Langoše s avokádem a lososem

    Langoše s avokádem a lososem

    15 minut
    Fazolový salát s rajčaty

    Fazolový salát s rajčaty

    90 minut
    Hrnečková pomerančová bábovka

    Hrnečková pomerančová bábovka

    30 minut
    Jarní šakšuka

    Jarní šakšuka

    150 minut
    Hovězí po burgunsku

    Hovězí po burgunsku

    Poslední sledované recepty

    32
    "Orgasmus"
    "Orgasmus"
    28
    Kuřecí prsa na kari se smetanou
    Kuřecí prsa na kari se…
    28
    Mléčná ovesná kaše
    Mléčná ovesná kaše
    28
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    25
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka

    Zajímavé články

    Papriky plněné masem: Uvařte si jídlo vašeho dětství. Takové jste ještě nejedli!
    Papriky plněné masem: Uvařte si jídlo vašeho…
    Vločkové kaše: 5 nejlepších k snídani i svačině
    Vločkové kaše: 5 nejlepších k snídani i svačině
    French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani připravíte i ze zbytků!
    French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani…
    Porchetta: Za masovou roládu po italsku vám rodina udělí řád zlaté vařečky!
    Porchetta: Za masovou roládu po italsku vám…
    Mini Pavlova: Recept a galerie nejkrásnějších dortíků, které miluje celý svět!
    Mini Pavlova: Recept a galerie nejkrásnějších…

    Sledujte nás

    AHA.cz Hvězda Slunečné Eva Burešová: Vybírá si, kdo nahradí Lamboru!

    Hvězda Slunečné Eva Burešová: Vybírá si, kdo nahradí Lamboru!

    AHA.cz Světlana Nálepková (60) v ohrožení života: OTOK MOZKU!

    Světlana Nálepková (60) v ohrožení života: OTOK MOZKU!

    AHA.cz Deník Aha! 1.3.2021

    Deník Aha! 1.3.2021

    Dáma.cz Rebelové slaví 20 let: Oholená podpaží, Norisová málem přišla o zuby a další věci z natáčení

    Rebelové slaví 20 let: Oholená podpaží, Norisová málem přišla o zuby a další věci z natáčení

    Dáma.cz Seriál Ulice: Blance jde o život a Lumír s Ingrid čelí pomluvám

    Seriál Ulice: Blance jde o život a Lumír s Ingrid čelí pomluvám

    Ženy.cz Zlaté glóby 2021: Šaty z červeného koberce i obýváků slavných!

    Zlaté glóby 2021: Šaty z červeného koberce i obýváků slavných!

    Maminka.cz Nechci, nejím! 40 podivných důvodů, kvůli nimž děti odmítají jídlo

    Nechci, nejím! 40 podivných důvodů, kvůli nimž děti odmítají jídlo

    Reflex.cz V minulém díle jste viděli: Nemůžeme do Afriky, nemůžeme nikam a nikdo za nic nemůže

    V minulém díle jste viděli: Nemůžeme do Afriky, nemůžeme nikam a nikdo za nic nemůže

    E15.cz Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Abecedazahrady Kávovary, překapávače, vakuum pot: Přístroje na kávu, které připraví pořádné kafe

    Kávovary, překapávače, vakuum pot: Přístroje na kávu, které připraví pořádné kafe

    • Recepty.cz
    • Francouzské brambory IV.
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí