Flondace II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg hovězí maso
    • 2
      l voda 1,5-2
    • brambory podle potřeby
    • kmín
    • sůl
    • divoké koření -bobkový list,tymián,celý pepř,celé nové koření
    • hladká mouka
    • ocet

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hovězí maso uvaříme doměkka s divokým kořením a solí. Vývar slijeme a uvaříme v něm na kostičky nakrájené brambory s kmínem. K uvařeným brambor8m přidáme na drobno nakrájené uvařené hovězí maso. Všechno zahustíme hladkou moukou, dosolíme a dochutíme octem.
2
Podle zahuštění budete mít hustší polévku, nebo hlavní jídlo.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.