Flondace II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hovězí maso uvaříme doměkka s divokým kořením a solí. Vývar slijeme a uvaříme v něm na kostičky nakrájené brambory s kmínem. K uvařeným brambor8m přidáme na drobno nakrájené uvařené hovězí maso. Všechno zahustíme hladkou moukou, dosolíme a dochutíme octem.
2
Podle zahuštění budete mít hustší polévku, nebo hlavní jídlo.
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Divoké koření Hladká mouka Hovězí maso Kmín Ocet Sůl Voda

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: