Filé na citronech

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      plátek rybí file
    • 1
      ks citron
    • 1
      lžička vegeta
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka mletá paprika červená
    • 1
      ks cibule
    • 3
      stroužek česnek
    • slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filé osolíme, opepříme, posypeme vegetou a troškou papriky. Dáme do zapékací misky vymazané olejem, posypeme jemně nakrájenou cibulí a na jemnno nakrájeným česnekem, poklademe omytým citronem nakrájeným na tenké plátky. Pečeme na 180 °C přikryté, až je filé měkké (asi po půl hodině), pak odkryjeme a asi 15 minut dopékáme.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Lenka Moimír
    Lenka Moimír |

    28. 9. 2012 18:24

    Taky se musím přidat s pochvalou - opravdu Bašta 8-) . Akorát se mi teda vegeta zdála dost "barbarská", takže jsem pepř, sůl a vegetu nahradila jen kořením na ryby z mlýnku. A místo oleje jsem rybkám "ustlala" na másle ;-) . Jo a přiznám se že citrón jsem teda poctivě zkrmila ;-)

  • Jaroslav Šellei
    Jaroslav Šellei |

    23. 4. 2008 19:02

    jo je to velmi dobré jídlo ale ja sám si ho trochu vylepšuju a davam tře tymián nebo různé bylinky,chut je potom pestřejsší.Nebo je výborné použít česnek!!

  • boss
    boss |

    4. 1. 2008 02:39

    ani nepije

  • lenka žilková
    lenka žilková |

    4. 5. 2007 10:45

    citron se nejí

  • hanello
    hanello |

    7. 10. 2006 11:59

    a co ten citron???