• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce
    • Recepty.cz
    • Ferrero Rocher na plechu
    Napište svůj komentář k receptu

    Ferrero Rocher na plechu

    autor: haluška50
    0.0
    moje hodnoceni
    4.2
    hodnotilo: 11
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Ferrero Rocher na plechu
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
    • Piškot
      • 5
        ks vejce
      • 6
        lžíce polohrubá mouka
      • 6
        lžíce cukr
      • 2
        lžíce olej
      • 2
        lžíce mléko
      • 2
        lžíce kakao
    • Náplň
      • 1
        ks kondenzované mléko Neslazené
      • 200
        g máslo
      • 5
        ks tatranka 3 D
      • 100
        g nugeta
      • 100
        g solené arašídy Sekaných
      • čokoládová poleva

    Postup přípravy receptu

    1
    Kondenzované mléko svaříme (cca 2 hodiny). Mezitím utřeme žloutky s cukrem, přidáme olej, mléko, kakao, mouku. Zpracujeme a lehce vmícháme sníh z bílků. Pečeme cca 20 minut. Do zchladlého mléka, přidáme máslo a vyšleháme.
    2
    Poté lehce vmícháme strouhané tatranky, nugetu a sekané arašídy. Krémem potřeme piškot, polijeme čokoládou a hustě zasypeme posekanými arašídy. Dáme alespoň na 4 hodiny do lednice. Nejlépe přes noc. Místo mléka lze použít i vanilkový pudink.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Sekaná z cukety na plechu

    Sekaná z cukety na plechu

    Brambory na plechu s bylinkami

    Brambory na plechu s bylinkami

    Domácí krtkův dort na plechu

    Domácí krtkův dort na plechu

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Kačenka
      Kačenka | 23. 11. 2011 19:50

      já když dělám salko řezy tak dávám zkaramelizované salko+ tvaroh a to je bašta salko řezy doporučuji vyzkoušt

    • petra
      petra | 28. 11. 2010 22:02

      Tak když se tam dava máslo tak tam necpěte tvaroh,do salka tvaroh to sem ještě neviděla.

    • Sylva P.
      Sylva P. | 28. 4. 2009 12:39

      No smíchat zkaramelizované salko s tvarohem je hnus!!! To se nedivím, že vám to nejelo. Máslo, je máslo. Kdo chce držet dietu, ať to nepeče!!!

    • Michaela Fukarová
      Michaela Fukarová | 15. 1. 2009 20:58

      Chtěla bych se zeptat, to kondenzované mléko se svařuje přímo v plechovce?

    • zita matejkova
      zita matejkova | 10. 5. 2007 02:13

      Takže po vyzkoušení tohoto receptu se také přidávám ke zklamaným,ani extra jednoduchý ani chuťově nás nenadchl.Manžel pravil,že kdyby si dal samotnou tatranku tak si pochutná víc a ušetří mi čas na společnou jízdu na kole.Vyjížďka nebyla a koláč nikdo nemusí.

    • Vlasta Vejvodova
      Vlasta Vejvodova | 9. 5. 2007 10:35

      Musím se přiklonit ke Katce,také jsem o víkendu vyzkoušela a místo másla použila tvaroh,nic moc.Kdybych použila to máslo,tak udělám líp.Ale co,sto lidí,sto chutí :0)

    • Katka Maršálková
      Katka Maršálková | 9. 5. 2007 10:16

      tak jsem o víkendu zkusila a musím bohužel konstatovat, že nic moc.... místo másla jsem dala tvaroh... Sousedce sice moc chutnal a o recept si řekla, ale mě osobně moc nezachutnal...znám lepší....

    • Magda
      Magda | 4. 5. 2007 09:52

      Já jsem nesolené vyloupané buráky - balíček 200 gr. kupovala v Plusu.

    • Katka Maršálková
      Katka Maršálková | 4. 5. 2007 09:48

      myslíte, že teď někde seženu nesolené buráky? Třeba i vyloupané? Nakupuju jen v Tescu....

    • Lenka Most
      Lenka Most | 2. 5. 2007 16:11

      Dělala jsem k 1 máji a musím uznat,že tento moučník měl větší úspěch než samotný oběd a to na bramborový salát s pořádnou flákotou nedáme dopustit:o)nugetu jsem dala tu dvoubarevnou a místo 3d tatranek: 2 arašídové horalky a 3 siesty premium.těsta bylo akorát:na klasický plech.

    • M
      M | 2. 5. 2007 14:49

      Já dělala na velký plech z této dávky a dobrý.

    • engliš
      engliš | 2. 5. 2007 12:41

      Katko na velky plech bych dvojitou dávku určitě dala.já pekla v hlubším plechu a těstobylo no tak akorát-nemáme rádi moc vysoké -raději více nádivky:o)))pak to drhne v krku :o)))

    • Katka Maršálková
      Katka Maršálková | 2. 5. 2007 12:31

      Ještě mi řekněte, jak vysoké je asi to těsto, když se upeče. Krém, tady někdo psal, je prý tak 1 cm. Chtěla bych upéct v pátek a přemýšlím, jestli to na klasický plech udělat z dvojité dávky, díky

    • Květuše
      Květuše | 2. 5. 2007 10:18

      super,super,super...za jedna

    • Magda
      Magda | 2. 5. 2007 09:00

      Španě jsem četla a svařila slazený kondenzovaný mlíko. Nepřidala jsem teda už nugetu ať to není super přeslazený. Tatranky jsem použila normální - 3D neměli. Je to moc dobrý, ale s tím slazeným kondenz. mlíkem sladší. Dala jsem proto i míň cukru do korpusu.

    • Jitka Bublová
      Jitka Bublová | 30. 4. 2007 13:24

      Pekla jsem o víkendu, výborný!! Nestíhala jsem, tak jsem použila do krému místo kond. mléka pudink - ze 400 ml mléka a pudink od dr. Oetkera "smetanovo-vanilková příchuť" - ten má opravdu výbornou chuť, mnohem lepší než obyčejný vanilkový. Trochu jsem snížila množství másla, krém byl přesto super. Ochutnala jsem ho před přidáním tatranek a oříšků - jen pudink, máslo a nugeta - a byl přímo luxusní! Určitě ho použiju i do jiné buchty nebo dortu a zkusím i tvaroh podle komentářů. Jinak když jsem dokončila s přísadami dle receptu, byl opravdu výborný, děkuji za inspiraci.

    • Dáša
      Dáša | 26. 4. 2007 16:59

      ještě by to chtělo mon cherry :o)to nám taky šmakuje.Ne koláč byl opravdu výborný...jednička.

    • Iva
      Iva | 26. 4. 2007 06:38

      Skvělé, upekla jsem kolegyním do práce, jen se olizovaly. Mléko jsem uvařila den dopředu, a tak druhý den to byla rychlovka. Díky za výborný recept.Ifka

    • Jitka H.
      Jitka H. | 22. 4. 2007 19:22

      Taky jsem dělala z pudinku,3Dtatranky jsem nesehnala ani v Tescu ani v Kauflandu,tak jsem použila Siestu Premium.Byla to dobrota,Nutella do krému je dobrý nápad,použiju ho i jinde.Není to ani přeslazené,fakt povedený recept.Za 1!

    • Vlaďka
      Vlaďka | 21. 4. 2007 18:30

      V Ý B O R N É-jak na chuť tak na oko.Příště se pokusím o foto -tentokrát jsem jaksi nestlihla :o)))

    • Marsí
      Marsí | 18. 4. 2007 09:34

      No když je na tohle tolik chvály, tož to prubnu...jelikož budu na čarodejnice hranatá(40) a pořád uvažuji a zkouším co ještě dobrého gratulantům upéct a jaké jim udělat pomyšlení, tak vyzkouším toto. A jestli to dámy nebude dobré, tak budete mít na jazyku ošpici a ještě se Vám bude škytat....:-)))))))))

    • Jaromíra
      Jaromíra | 16. 4. 2007 06:38

      Pekla jsem v sobotu, opravdu úžasné, nepřeslazené. Krém jsem dělala s neoslazeným vanilkovým pudinkem. Dají se také použít sušenky Lina, jsou podobné 3D Tatrankám. Jen piškot se mi zdál nižší, příště asi přidám 1 vejce i ostatní ingredience.

    • Hana Rožníčková
      Hana Rožníčková | 15. 4. 2007 18:49

      Markéto jsem ráda, že chutnalo. Já to jednou zkusila u nějaké jiné buchty a příjde mi to takové odlehčené a není to tak přeslazené.Já tvaroh mám v lednici stále, jelikož hodně peču.

    • englicka marketa
      englicka marketa | 13. 4. 2007 16:20

      Paní Hanko nedalo mi to a upekla jsem znova-jen s tím že jsem dala do té náplně místo másla tvaroh(klasický v kosce)a jak říkáte je to žůžo :o))díky za tip.

    • Jiřka a dcéra
      Jiřka a dcéra | 12. 4. 2007 17:46

      dcérka si vyžádala tento recept,tak jsem dnes prubla a samááá chvááála.Moc děkuju.máte moc dobré recepty....

    • Oli
      Oli | 12. 4. 2007 08:19

      Pudink jsem uvařila klasicky - z jednoho sáčku a půl litru mléka, jen jsem ho neosladila. Po vychladnutí jsem ho smíchala s určeným množstvím (200g) másla, Nutelou a dezertkami. Řezy jsem dělala na takový ten klasický větší plech a vrstva krému byla tak asi kolem 1 cm, pokud by chtěl někdo krému víc, musel by uvařit ty pudinky asi dva. Paní Hano, ten tvaroh do náplně mě zaujal, příště asi vyzkouším:).

    • Anonym
      Anonym | 11. 4. 2007 19:55

      Prosím,jakou má mléko po uvaření konzistenci,děkuji.

    • Hana Rožníčková
      Hana Rožníčková | 11. 4. 2007 18:09

      Zkuste do náplně místo másla - tvaroh. Je to úžasnýýýý.

    • Katka Maršálková
      Katka Maršálková | 11. 4. 2007 16:05

      jo, s tim pudinkem by mě to taky zajímalo Oli, kolik mléka na kolik pudinku?

    • Petruše
      Petruše | 11. 4. 2007 15:41

      Dělala jsem kolegyni z práce k narozeninám a měli opravdu obrovský úspěch.Recept jsem si ale nechala jako tajný :o)))díky moc...

    • Monika V.
      Monika V. | 11. 4. 2007 15:30

      Chci se zeptat. Když místo mléka použiji pudink, v jakém poměru ho mám uvařit? Díky.

    • Monika V.
      Monika V. | 11. 4. 2007 15:24

      Chci se zeptat. Když místo mléka použiji pudink, v jakém poměru ho mám uvařit? Díky.

    • Romana
      Romana | 11. 4. 2007 12:22

      Mléko vařím hodinu, stačí to.

    • Renata
      Renata | 10. 4. 2007 17:18

      řezy měli opravdu moc velký úspěch.dávám jedničku.dělala jsem přesně podle receptu.

    • Oli
      Oli | 10. 4. 2007 14:44

      Ferrero Rocher jsem o Velikonocích vyzkoušela, místo kondenzovaného mléka jsem uvařila pudink, krém byl krásně jemný, místo Tatranek jsem použila Siestu Premium, navrch jsem dala čokopolevu a nemělo to chybu. Recept není náročný na šikovnost a je opravdu dobrý.

    • Ivffka
      Ivffka | 5. 4. 2007 10:37

      Paní Markéto,moc velká chvála.Koláč byl výborný...ukládám.

    • Miriam
      Miriam | 4. 4. 2007 11:40

      Anonyme jak vypadá ta omáčka??popř.kde bych jí měla hledat??

    • Magda
      Magda | 4. 4. 2007 11:37

      U nás ho mají i v plechovkách (např. v Plusu).

    • englicka marketa
      englicka marketa | 4. 4. 2007 11:29

      Katko koukám na to a je to v plechovce a nadpis to máTatra Grand 9 % neslazené mléko.No nechala jsem ho vařit asi 2 hodky klasicky jako slazené kondenzované mléko.já vařím v papiňáku.Pokud chcete kupte to obyčejné kon.slazené.Nic tím určitě nezkazíte.

    • Katka Maršálková
      Katka Maršálková | 4. 4. 2007 10:29

      Markéto, prodává se to neslazené mléko v plechovce? Nebo jak ho svařujete 2 hodiny, v papiňáku? U nás ho mají jen v papírové krabičce.

    • Anonym
      Anonym | 3. 4. 2007 17:13

      Vyzkousejte tu karamelovou omacku z Intersparu

    • Věra z DC
      Věra z DC | 3. 4. 2007 14:23

      Tak mě napadlo, že by se mohl najít nějaký výrobce toho mléka, aby se nemuselo 2 hodiny vařit a prodávat ho už takto připravené třeba i přiměřeně přiměřeně dražší.

    • Oli
      Oli | 3. 4. 2007 12:10

      Vypadá to opravdu úžasně, už se mi sbíhají sliny:). Určitě v nejbližší době vyzkouším.

    • englicka marketa
      englicka marketa | 3. 4. 2007 11:57

      Použít můžete i slazené,já měla doma jen neslazené(dáváme ho pejskovi :o) )tak jsem to sním zkusila karamel to nebyl,ale zhoustlo dost.a výsledek nebyl tak sladký.3d tatranky josu od značky opavia -celomáčené čokoládou sypané oříšky ale použít se dají jakékoliv oříškové.

    • Katka Maršálková
      Katka Maršálková | 3. 4. 2007 11:38

      Taky by mě zajímalo, jak se to neslazené kondenzované mléko svaří...má z toho být karamel? 3D tatranky-to je přímo název (jako třeba čokotatranky), jsou myslím celé polité čokoládou a navrchu jsou ještě oříšky.

    • Ivana Kubátová
      Ivana Kubátová | 3. 4. 2007 10:41

      prosím prosím co jsou to 3D tatranky? DěkujiIvana

    • Věra
      Věra | 3. 4. 2007 10:39

      Když je to kondenzované mléko neslazené co se s ním stane při vaření? Když tam není cukr tak nemůže zkaramelizovat!?

    • Martina
      Martina | 3. 4. 2007 10:38

      Vendulo, neslazené kondenzované mléko - Tatra.

    • Ivffka
      Ivffka | 3. 4. 2007 10:26

      No bomba ferrero můžem :o)))tohle bude alespoň levnější variace:o)vyzkoušíme....

    • Hana Rožníčková
      Hana Rožníčková | 3. 4. 2007 10:12

      Jen jsem viděla název, hned mě napadlo, že je to Markéto od Tebe. Ukládám a zkusím.

    • Vendula
      Vendula | 3. 4. 2007 09:56

      vypadá to zajímavě-chtěla bych vyzkoušet,jen mě zarazilo to kondenzované mléko-ono se prodává i neslazené??děkuji za odp.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
    Moučníky Cukroví Pečení Chlazení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Čokoládová poleva Cukr Kakao Kondenzované mléko Máslo Mléko Nugeta Olej Polohrubá mouka Solené arašídy Tatranka Vejce
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Utopenci speciál

    Utopenci speciál

    Jednoduchá česneková pomazánka na chlebíčky

    Jednoduchá česneková pomazánka na…

    Ředkvičkový salát

    Ředkvičkový salát

    Domácí rohlíky plněné šunkou a sýrem

    Domácí rohlíky plněné šunkou a sýrem

    Kuřecí ražniči pro lenochy

    Kuřecí ražniči pro lenochy

    Snadné a rychlé kuře na paprice

    Snadné a rychlé kuře na paprice

    Americký Coca-Cola koláč (buchta) s polevou

    Americký Coca-Cola koláč (buchta) s…

    Lotrinský quiche

    Lotrinský quiche

    Kuřecí směs se zeleninou

    Kuřecí směs se zeleninou

    Doporučujeme

    180 minut
    Tlačenka s vařenými vejci

    Tlačenka s vařenými vejci

    45 minut
    Španělský ptáček s rýží

    Španělský ptáček s rýží

    36 minut
    Placičky z bílých fazolí

    Placičky z bílých fazolí

    20 minut
    Sekaná se slaninou a zeleninou

    Sekaná se slaninou a zeleninou

    20 minut
    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    40 minut
    Tvarohové knedlíky s jahodami

    Tvarohové knedlíky s jahodami

    55 minut
    Red velvet dort

    Red velvet dort

    40 minut
    Buchtičky se šodó

    Buchtičky se šodó

    Poslední sledované recepty

    30
    Palačinky
    Palačinky
    29
    Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
    Bublanina, která dlouho…
    29
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    29
    Piškotová roláda univerzální
    Piškotová roláda…
    28
    Ananasové řezy
    Ananasové řezy

    Zajímavé články

    Recept na čevabčiči: Skvělý pokrm, který zdomácněl v české kuchyni
    Recept na čevabčiči: Skvělý pokrm, který…
    Oblíbená jídla prince Philipa a proč jedl raději bez královny
    Oblíbená jídla prince Philipa a proč jedl raději…
    Tvarohová pomazánka: Recept na tu nejlepší s vařenými vejci!
    Tvarohová pomazánka: Recept na tu nejlepší s…
    Na čem si rád pochutnal Vlasta Burian? Král komiků byl velký gurmán
    Na čem si rád pochutnal Vlasta Burian? Král…
    Pražský koláč: Recept na klasiku i vylepšený podle Romana Vaňka
    Pražský koláč: Recept na klasiku i vylepšený…

    Sledujte nás

    AHA.cz Dojemný vzkaz Brodské: Holky, myslím na vás. Držte se!

    Dojemný vzkaz Brodské: Holky, myslím na vás. Držte se!

    AHA.cz Šulcová (74): POPRVÉ O VÁŽNÉ NEMOCI SVÝCH OČÍ! Všechno vidí dvakrát...

    Šulcová (74): POPRVÉ O VÁŽNÉ NEMOCI SVÝCH OČÍ! Všechno vidí dvakrát...

    AHA.cz Deník Aha! 10.4.2021

    Deník Aha! 10.4.2021

    Dáma.cz 5 největších hvězd první republiky, které zničily alkohol a deprese

    5 největších hvězd první republiky, které zničily alkohol a deprese

    Dáma.cz 6 tajemství královny Alžběty: Díky nim se dožila vysokého věku i vypadá skvěle

    6 tajemství královny Alžběty: Díky nim se dožila vysokého věku i vypadá skvěle

    Ženy.cz Jak na dokonalý culík? Pět kroků, díky kterým bude jako od kadeřníka!

    Jak na dokonalý culík? Pět kroků, díky kterým bude jako od kadeřníka!

    Maminka.cz Zimní děti versus ty letní: Datum narození ovlivňuje zdraví i charakter

    Zimní děti versus ty letní: Datum narození ovlivňuje zdraví i charakter

    Reflex.cz Lipovská: Má zjištění přesahují Českou televizi a zasahují do roviny bezpečnosti státu

    Lipovská: Má zjištění přesahují Českou televizi a zasahují do roviny bezpečnosti státu

    E15.cz Hasičárny nebo vesnické hospody. Kvalitní architektura se dávno nestaví jen ve městech

    Hasičárny nebo vesnické hospody. Kvalitní architektura se dávno nestaví jen ve městech

    Abecedazahrady Česnek podivný: Jak si na něm pochutnat

    Česnek podivný: Jak si na něm pochutnat

    Další doporučené recepty:

    Fenyklový salát s mandarinkou a kuřecím masem
    Fenyklový salát s mandarinkou a kuřecím…
    Fenyklový salát s mandlemi
    Fenyklový salát s mandlemi
    Fenyklový salát s pomerančem
    Fenyklový salát s pomerančem
    Feťácké maso
    Feťácké maso
    Fettuccine Con Speck E Gorgonzola
    Fettuccine Con Speck E Gorgonzola
    Fetuccini s listovým špenátem a cuketou
    Fetuccini s listovým špenátem a cuketou
    • Recepty.cz
    • Ferrero Rocher na plechu
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí