fazolky s česnekem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do pánve s vyšším okrajem vlijeme 2 lžíce olivového oleje, lusky omyjeme a vložíme do pánve když je olej rozpálený. Fazolky osolíme a necháme pod poklicí dusit cca 20 min. za občasného promíchání.
2
Poté přidáme rozmačkaný česnek v takovém množství co sneseme, promícháme a necháme restovat volně bez poklice. Poté dodáme nasekanou čerstvou saturejku (může být i sušená), promícháme a necháme ještě chvíli restovat, dokud fazolky nejsou pěkně opečené.
3
Podáváme jako přílohu k masu (jehněčí, skopové, králík).
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Fazolové lusky - mražené Olivový olej Saturejka Sůl

Komentáře k receptu

  • taknic
    taknic |

    4. 2. 2012 12:46

    Právě jsme dojedli a musím říci, že výborné. Dávám do oblíbených. Dělala jsem je k tresce po kalábrijsku, protože dcera nejí brambory, tak aby měla nějakou přílohu. Krásně se chutě propojily. Výborný recept.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: