Dušené rybí filé na rajčatech a smetaně

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 4
doba přípravy: 40 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: marguaret

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 750
      g rybí file Pangas,Treska...
    • 150
      g slanina
    • 100
      g cibule
    • 150
      g rajčata
    • 250
      ml smetana
    • 3
      lžička mletá sladká paprika
    • sůl dle chuti
    • hladká mouka na zahuštění

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Slaninu nakrájíme na plátky opeče,opečené plátky vyndáme a na tuku ze slaniny opečeme po obou stranách osolené filé. Ryby vyndáme bokem a na zbylém výpeku orestujeme nakrájenou cibuli,přidáme papriku a oloupaná na kolečka nakrájená rajčata (já je neloupu).
2
Jakmile se část šťávy vydusí zahustíme smetanou ve které rozšleháme mouku (cca 15 g).Omáčku povaříme 10min. a pak přidáme porce ryb a opečenou slaninu a nechame dohromady povařit zase 10min. Bodáváme s vařeným bramborem ozdobíme petrželkou.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • skucik24
    skucik24 |

    17. 7. 2014 13:38

    Tak tento recept je moc chutny :-)

  • marguaret
    marguaret |

    25. 6. 2013 12:29

    Děkuji,to by mě ani nenapadlo s klobásou...to misí být taky velice zajímavé. Ono jde hlavně oto,že ta ryba natáhne tu správnou chuť slaniny a v kombinaci se smetanou a rajčaty je to paráda. Každopádně zkusím i s klobásou...jakou jste použila?

  • Ani
    Ani |

    17. 4. 2013 15:54

    Super recept!! :-) Místo slaniny jsem dala klobasu a taky užasný.Doporučuji vyzkoušet ;-) <3

  • Edula1
    Edula1 |

    28. 2. 2012 19:26

    Opravdu úžasný recept a ta chuť MŇAM,MŇAM,MŇAM