Drůbež - Tatranské kuře

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • těsto na bramboráky
    • olej
    • kuřecí maso prsa
    • kapie
    • pórek
    • česnek
    • žampiony
    • sojová omáčka
    • slanina
    • sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uděláme bramborákové těsto a v lívanečníku usmažíme malé bramboráčky. Mezitím připravíme masovou směs: Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a orestujeme je na oleji. Přidáme na plátky nakrájenou kapii, pórek, česnek, žampiony a sójovou omáčku.
2
Směs dáme na bramboráčky, na ni dáme plátek slaniny, posypeme strouhaným sýrem (může být i Niva) a zapečeme v troubě.
3
Podáváme se zeleninovou oblohou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.