Domácí prejt

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g vepřové maso
    • 100
      g vepřová játra
    • 2
      ks žemle
    • česnek
    • nové koření
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso uvaříme do měkka. Hrubě umeleme, přidáme jemně umletá játra a v mléce namočené a rovnějž rozemleté žemle. Okořeníme a pečlivě rozmícháme, dle potřeby ředíme ovarovou polévkou. Pečeme v troubě v pekáči (vymazaném a strouhankou vysypaném).

Komentáře k receptu

  • ZANETA KUCAKOVA
    ZANETA KUCAKOVA |

    22. 1. 2007 08:19

    CHVALIM VAS RECEPT ZIJI V ZAHRANICI UZ 12 LET A PO TAKOVE DLOUHE DOBE JSME SI POCHUTNALI CELA RODINA DEKUJEME.