Domácí hamburger

moje hodnocení:

3,9

hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks malé cibulky
    • 1
      stroužek česnek
    • 3
      lžíce máslo
    • 2
      ks vejce
    • 500
      ks mleté maso
    • 50
      g strouhanka
    • 1
      lžíce majoránka
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 250
      g ovčí sýr
    • 6
      ks salátové listy
    • 1
      ks okurka salátová
    • 2
      ks rajčata
    • 4
      lžíce kečup - jemný
    • 4
      ks houska

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupeme cibule. Jednu nakrájíme na kostičky, druhou na kolečka. Oloupeme česnek a nasekáme ho na malé kousky. Cibulové kostičky spolu s česnekem osmahneme na lžíci másla. Nasypeme je k masu, přidáme vejce, strouhanku, majoránku, sůl, pepř a promícháme. Vytvarujeme 4 ploché plátky, které opečeme na 2 lžících másla. Sýr nakrájíme na plátky a položíme je na horké maso a necháme roztavit. Očistíme listy salátu a zeleninu nakrájíme na plátky. Na rozpůlené housky položíme list salátu, na něj okurky, rajčata a kolečka cibule. Pokapeme kečupem a navrch dáme plátek masa.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Petr
    Petr |

    20. 8. 2015 12:48

    Tak tak. Domácí karboš..

  • Honza
    Honza |

    24. 4. 2015 17:42

    Ahoj .Souhlasim hambac je cisty hovezi sul a nekolik barev pepre a nesmazi se ale griluje.Tenhle recept je nejakej karbos nebo co ale rozhodne ne hambac.

  • Jana
    Jana |

    20. 4. 2015 18:39

    No tak já dělám i krabí hambáč a je to taky mňamka.

  • Aleš
    Aleš |

    29. 10. 2014 17:50

    Noo krasa, nejaka pipina narve sekanou do housky, a dlasi pipiny . mnamka, mlask, delam to z krutiho a s vajickem. Drahe damy, hamburger je pouze z hoveziho masa, sul, pepr. :-$ :-$

  • Aleš
    Aleš |

    29. 10. 2014 17:47

    Presne, do burgeru jen hovezi maso pepr, sul, Tohle psala nejaka prodavacka co prodava burgery nekde na autobusaku v okynku nee? :-$ :-$ :-$

  • mory666
    mory666 |

    4. 6. 2014 15:32

    tak tohle opravdu není hamburger. Do masa není vůbec třeba cpát vajíčka a strouhanku, tohle je jen sekná v housce

  • lukas
    lukas |

    1. 5. 2014 19:11

    http://www.novinky.cz/zena/zdravi/334900-hamburger-z-tech-nejlepsich-surovin-podle-sefkuchare-romana-vanka.html :-)

  • Peca
    Peca |

    6. 4. 2014 12:09

    Kdo to psal? Maso patří zásadně POD zeleninu a ne na ni. Neserte se tam vajíčko atd. To je recept, tak z roku 1980 kdyz tady hamburger ani nikdo nevidel

  • Hanz
    Hanz |

    16. 3. 2014 09:31

    sorry, ale kdo tohle vydává za hamburger, tak by zasloužil sešlehat hadicí přes záda. :-S :-S

  • Miška
    Miška |

    15. 3. 2014 10:34

    KLASICKÝ KARBOŠ :-P

  • JaraZ
    JaraZ |

    14. 3. 2014 10:53

    Dyť je to karbanátek, že burger :-) fuj

  • Josef
    Josef |

    24. 1. 2014 17:46

    Prýýý hamburger :-D :-D Proboha když nevíte co je hambrger , tak nepište takový recepty. To patří do kategorie sekačky!!!

  • Verca
    Verca |

    2. 12. 2013 18:36

    výborný... :-)

  • tonda
    tonda |

    28. 10. 2013 12:58

    jak muze nekdo takovou patlanici dat na web...

  • Alena
    Alena |

    28. 11. 2012 19:06

    :-D sekaná

  • 2544
    2544 |

    16. 5. 2012 20:43

    pripada mi to spice jako recept na sekanou, ne na hamburger

  • barbanka
    barbanka |

    4. 12. 2011 16:54

    Výborné!!!

  • Martin Bek
    Martin Bek |

    23. 7. 2011 19:15

    Do klasického hamburgeru nepatří majoránka ani strouhanka. Je to jenom placka z masa, někdy cibule, soli a papře. Aby to drželo pohromadě, musí být mleté maso čerstvé, nemražené. Rozmražené pouští vodu.

  • Nikola
    Nikola |

    21. 11. 2010 10:43

    je to výborné ale dávám tam kuřecí maso a normální sýr.....jinak za 1 a je to fakt výborné dětem to moc chutnalo ;-) :-)

  • David Gajdoš
    David Gajdoš |

    11. 5. 2007 21:40

    mlask:)

  • Marti
    Marti |

    5. 5. 2006 18:59

    Delala jsem z krutiho masa a s jednim vajickem a musim rict, ze nam to velice chutnalo. Pecu to v troube na alobalu postrikanem olejem ve spreji asi 10-15 minut a je to opravdu mnamka. Jenom tady nemame ovci syr, tak pouzivam normalni. Davam za jedna. Navic je to opravdu rychlovka.

  • racik
    racik |

    22. 1. 2006 18:34

    ujde

  • Zuzka
    Zuzka |

    30. 9. 2005 13:04

    Dobrý velice