Máslové briošky
Briošky na hot dog
Domácí rychloutopenci
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nesedí mi množství mléka. Autor si plete jednotky. Správně je 0,2 l a ne dcl
Podle Vrabce by se měly briošky péci pouze z hladké mouky. Také vajec dával víc, vlastně jen žloutky, s bílky je těsto tvrdé.
Pórková polévka s drožďovými knedlíčky
Rebarborový koláč se sněhem
Valašská zelňačka s houbami
Tvarohový mřížkový koláč II.
Cizrna na rajčatech
Zapečené těstoviny s pudinkem
K - Nadívaná kuřecí stehna
Buchty s kypřícím práškem
Rychlá tortilla
Losos s bylinkovou krustou
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Vaječná tlačenka
Velikonoční nádivka
Jidáše
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Klasický mazanec
Jemná bylinková nádivka s mandlemi
Pečené kuře s nádivkou