Divoké kuře

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí čtvrtky posypeme kořením na divočinu a osolíme. Slaninu nakrájíme na nudličky, cibuli na kolečka. Maso dáme do zapékací mísy vymazané olejem, posypeme nakrájenou slaninou, poklademe kolečky cibule, posypeme ještě trošku kořením, poklademe bobkovým listem, přidáme nové koření, podlijeme vodou, zakryjeme poklopem a pečeme. Z téměř měkkého masa odstraníme koření, podlejeme červeným vínem (1 - 2 dcl) a dopečeme doměkka bez poklopu. Podáváme s opečenými brambory.

Komentáře k receptu

  • Magdalena
    Magdalena |

    19. 12. 2007 05:15

    Je to fakt celkom dobre, mne aj manzelovi to velmi chutilo, aj ked som trosku neverila tejto kombinacii, ale vyslo to super!

  • Blanka Studecká
    Blanka Studecká |

    25. 2. 2007 15:46

    Toto kuře dělám doma, ale přídávám ještě pár kuliček jalovce - je to výborné

  • Jiří Reif
    Jiří Reif |

    5. 11. 2006 10:33

    Jdu to vyskoušet dám pak vědět.

  • Hana Lorencová
    Hana Lorencová |

    9. 8. 2006 13:43

    Proto "divoké kuře", ke zvěřině se podává červené víno. :-)

  • Airan Novakova
    Airan Novakova |

    9. 8. 2006 11:20

    Znam kure na bilym vine, s cervenim jsem jeste nezkousela. Recept vypada slibne:-)

Poslední navštívené:

Abecední seznam: