Ďábelské kotlety

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vepřové kotlety
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      stroužek česnek
    • 5
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce rajský protlak
    • 4
      ks anglická slanina Plátky
    • 1
      feferonka
    • 2
      cibule
    • 1
      ks zelená paprika

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Česnek prolisujeme, smícháme se 3 lžícemi oleje. Směsí potřeme kotlety a necháme v chladničce 2 hodiny marinovat. Poté je vyjmeme, z jedné strany kotlety osušíme a potřeme protlakem, na který položíme plátek slaniny. Alobal potřeme olejem.
2
Feferonku rozkrojíme, vyjmeme semínka a nakrájíme ji na kousky. Cibuli nakrájíme na tenké plátky, papriku na proužky. Na každý alobal rozdělíme kotlety, posypeme je cibulí, feferonkou a paprikou a dobře zabalíme.
3
Grilujeme 30-35 minut.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jurek
    Jurek |

    15. 12. 2010 20:46

    Tak vyzkoušeno a můžu pochválit, výborné.... ;-)

  • Michaela Gruberova
    Michaela Gruberova |

    15. 9. 2009 15:34

    Dnes jsem je udělala místo na grilu v troubě a byly vynikající.Ke konci mi došla paprika tak jsem místo ní dala salát.okurku a byly super.Všem doporučuji moc nám chutnalo