Čočka na víně

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 350
      g čočka
    • 20
      g máslo
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžička cukr
    • sůl
    • kari
    • víno
    • 4
      lžíce rajský protlak
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      cibule

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na 2 hodiny necháme čočku ve vodě. Osmažíme na másle a oleji cibuli, česnek a kari. Vmícháme čočku a podléváme vodou z čočky - 2 hrnky - ochutíme cukrem, solí, rajčatovým protlakem. Ke konci přidáme 3 lžíce vína.

Komentáře k receptu

  • Leia
    Leia |

    4. 2. 2015 11:51

    Ja bych dala cervene.Pasuje mi to k tomu rajskemu protlaku.

  • Leia
    Leia |

    4. 2. 2015 11:48

    Ja bych dala cervene, pasuje mi to k tomu rajskemu protlaku.

  • Irena Simonová
    Irena Simonová |

    10. 1. 2010 23:17

    Přes 3 roky nikdo neodpověděl? Já bych dala bílé víno. Většinou se dává častěji a tady mi přijde nějak samozřejmější

  • Irena Simonová
    Irena Simonová |

    10. 1. 2010 23:17

    Přes 3 roky nikdo neodpověděl? Já bych dala bílé víno. Většinou se dává častěji a tady mi přijde nějak samozřejmější

  • Franta
    Franta |

    25. 7. 2006 11:34

    Jaké víno? Cervené nebo bílé?

  • Jana Tomčíková
    Jana Tomčíková |

    24. 4. 2006 09:01

    Dělám podobně, jen přidávám pepř, místo protlaku kečup a místo vína ocet, tahle čočka je moc dobrá.