Čína trochu jinak

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • kuřecí maso nebo vepřové
    • cibule
    • špenát
    • špagety
    • koření

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Čínu si uvaříme jak kdo umí (já dávám z koření jen adžiku), ale nejdůležitější na tomto jídle je kombinace - špagety a špenát.
2
Takže si uvaříme klasicky špagety i špenát (mražený, ochucený česnekem). Tím je jídlo hotovo.
3
Na talíř dáme špagety, na to špenát a nakonec masovou směs.
4
Jídlo je to opravdu vynikající, tak se nelekněte kombinace a hurá na to (někdy dávám místo masové směsi, směs ze žampionů).

Komentáře k receptu

  • Jana Váchová
    Jana Váchová |

    11. 2. 2009 12:20

    Dobrý den, na tento recept jsem narazila náhodou... U nás v jedené restauraci to nazývají Foseny :-D a je to výborné jídlo.

  • Private_Joker
    Private_Joker |

    11. 1. 2008 18:12

    Jana: tak jako původ těstovin jako takovejch je prej stejně z Asie a ne z Itálie, takže teoreticky proč ne "čína"

  • babetta
    babetta |

    26. 10. 2005 14:21

    ale vtip je v tom,že to maso je uvařené jako čína(bez ital.bazalky atd!)a právě ta kombinace surovin je vynikající.Pokud někdo vymyslí název tohoto pokrmu,bude to bezva.Zkuste si tento pokrm připravit...budete překvapeni(mňamka)

  • Jana
    Jana |

    25. 10. 2005 19:23

    rozhodne bych toto jidlo nenazyvala "cina",spagety se pouzivaji v Italii,ale nakonec je to jedno jak se tomu rika,hlavne ze to dobre chutna