Cibulový filet

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g filety z pangase, kapra, lína, štiky...
    • sůl a pepř
    • 1
      ks rohlík - starší
    • 1
      ks cibule - větší
    • 1
      ks rozšlehané vejce
    • 2
      lžíce máslo - rozpuštěné
    • koření dle chuti : např. zázvor, sušený (čerstvý) česnek, koření na ryby nebo bylinky dle chuti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filet osolíme a opepříme, položíme na pomaštěný pečící papír. Rohlík pokrájíme na malé kousky, které pokapeme rozpuštěným máslem a rozšlehaným vejcem. Dle chuti okořeníme a osolíme, vmícháme pokrájenou cibuli na plátky, směs navršíme na rybu, trochu přimáčkneme a dáme péct do předehřáté trouby (180 °C) na cca 10 minut.
2
* Rohlík můžeme použít celozrnný a místo másla přidat olivový olej, pak máme pokrm ještě zdravější a dietnější.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Filety Koření Máslo Rohlík Rozšlehané vejce Sůl
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Kamca
    Kamca |

    9. 2. 2016 17:26

    :-* vynikajici

  • polmari
    polmari |

    24. 2. 2015 10:15

    Mňam, mňam, mňam ... absolutně úžasné :-P

  • Lada Nováková
    Lada Nováková |

    26. 10. 2013 17:59

    Skvělý recept, něco co jsem ještě nevařila, dobrá novinka do naší kuchyně.

  • Barča
    Barča |

    21. 12. 2012 19:10

    Zvolila jsem tresku, tu máme nejraděj a k rohlíkům s cibulí jsem přidala malou lžičku koření na ryby, no mňamka to byla určitě, jen jsem jí pekla o chvilinku dýl.

  • Blanka Valná
    Blanka Valná |

    23. 10. 2012 18:01

    Naprosto skvělý recept :-* ! K rohlíkum jsem ještě přistrouhala zbytek tvrdého sýra. Taky jsem dělala ze čtyřech filetů aby jsme se najedli všichni. Děkuji :-) .

  • Chudobová
    Chudobová |

    23. 3. 2012 12:51

    Zdravím a přikládám pochvalu za výborný recept.

  • Zuzana
    Zuzana |

    29. 1. 2012 12:47

    Na rybičce jsme si pochutnali všichni, pochopitelně jsem pekla z většího množství, byla výborná a nebyla nutná ani tak velká příloha jako normálně díky její krustě.

  • Jaruška
    Jaruška |

    9. 1. 2012 15:05

    Použila jsem tresku, máslo vyměnila za olivový olej a okořenila kořením na ryby. Po upečení zůstala ryba šťavnatá a chutnala nááááramně dobře :-* .

  • pavla
    pavla |

    10. 12. 2011 12:13

    hotovo za 30 minut a byla to dobrota