Chile Con Carne I.

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 70 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks bobkový list vavřín
    • 4
      stroužek česnek
    • 3
      lžička chilli
    • 3
      ks cibule
    • 250
      g fazole
    • 250
      g mleté maso - hovězí
    • 1
      lžička kmín kořenný
    • 0,4
      l vepřový vývar
    • 1
      lžíce hladká mouka pšeničná
    • 1
      lžička oregáno dobromysl
    • pepř celý trocha
    • 200
      g rajský protlak
    • 100
      g slanina
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Fazole namočíme přes noc do neslaného vývaru. Druhý den fazole ve vývaru uvaříme s 1 nakrájenou cibulí.
2
Do pánve dáme drobně nakrájenou slaninu, sekanou cibuli a česnek a osmahneme dozlatova. Pak přidáme mleté maso, rychle opečeme a šťávu vydusíme. Přidáme koření a promícháme, až se chile rozpustí. Přidáme mouku smíchanou s protlakem, dobře promícháme, vložíme fazole i se zbylou tekutinou, případně zředíme vodou, osolíme a krátce povaříme.
3
Toto chile má mít řidší kašovitou konzistenci.
4
Podáváme s tortillami nebo chlebem.
5
Doba přípravy: 70min.
6
Země původu: Mexiko
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Janaso
    Janaso |

    21. 10. 2012 09:29

    Vůbec ne špatné, ale ničím výjimečné.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: