Česnekové maso se slaninou a fazolkami - minutka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V pánvi s rozpáleným olejem necháme zesklovatět pokrájenou cibuli. Přidáme na kostky pokrájené osolené a opepřené maso a za občasného promíchání necháme ze všech orestovat.
2
Mezitím si rozmražené fazolky spaříme na cedníku vařící vodou a necháme okapat. Pak je přidáme k masu společně s pokrájenou slaninou, restujeme do osmažení slaniny a nakonec necháme krátce zasmažit i nastrouhaný česnek, dochutíme solí a pepřem dle potřeby.
3
Podáváme s bramborovou přílohou (hranolky, vařené brambory) nebo pečivem.

Komentáře k receptu

  • Simona
    Simona |

    1. 3. 2016 14:45

    Skvele jidlo :-) rada udelam casteji.

Další doporučené recepty: