Černomořský úhoř

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks mořský úhoř
    • citronová šťáva z jednoho citronu
    • 3
      stroužek česnek utřený
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce petrželka
    • 1
      lžíce vegeta
    • sůl
    • 0,3
      ks máslo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny ingredience smícháme, rybu potřeme vně i zevnitř, zabalíme do alobalu a necháme minimálně 2 hodiny uležet v lednici.
2
Pak dáme péct do trouby na 250 °C asi 10 min, poté opatrně natrhneme alobal, přidáme máslo a dalších 10 minut dopékáme.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Anonymous
    Anonymous |

    12. 7. 2014 14:46

    v ingrediencích chybí ten úhoř

  • Anonym
    Anonym |

    18. 11. 2006 22:00

    ja mam ingrediencie iba na tochto uhora

  • Anonym
    Anonym |

    23. 10. 2004 10:40

    Janu Tranžíkovi by to nechutnalo