Celozrnné nudle se zelím

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Jana Z

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvaříme obvyklým způsobem těstoviny v osolené vodě. Kysané zelí podusíme do měkka a smícháme s těstovinami, osolíme opepříme.
2
Místo zelí můžeme dát podušené houby na cibulce.
Použité ingredience v tomto receptu: Kysané zelí Olej Pepř mletý Sůl Těstoviny

Komentáře k receptu

  • Viviana
    Viviana |

    14. 7. 2013 17:59

    You're a real deep thikren. Thanks for sharing.

  • Jitka
    Jitka |

    9. 3. 2007 18:33

    Tak jsem to již vyzkoušela, vynechala jsem i olej, aby to bylo vskutku dietní a bylo to vynikající:) Dávám za 1.

  • Myš
    Myš |

    12. 2. 2007 00:39

    No, tak já si orestuju cibulku, dám na ní kostky uzeného, okořením sladkou a pálivou paprikou, pridam zeli, kmin, pepr,podravku a necham povarit.. Nakonec smícham s uvarenymi testovinami... Je to mooooc dobre, ale uz ne tolik dietni :-)

  • Jitka
    Jitka |

    11. 2. 2007 18:54

    Tak nikdy mě nenapadlo udělat zelí s těstovinama, ale rozhodně to vyzkouším.Těstoviny z houbama dělám běžně a je to výborné.

  • MartinV
    MartinV |

    22. 1. 2007 15:54

    Taky dělám s prohřátým zelím, případně přidám trochu syrového čínského a posypu dýňovými semínky.

  • Hana Pelešková
    Hana Pelešková |

    21. 1. 2007 14:03

    Také tyto těstoviny dělám, doma jim pracovně říkáme "krautfleky" ale na rozdíl od Vás dávám do zelí větší množství mírně růžové cibulky a zelí nechám jenom na cibulce hodně prohřát, nevařím, aby se neničily vitamíny. Předem ale zelí ochutnám, aby nebylo moc kyselé. S houbami je to taky výborné. Levné, zdravé a rychlé.

Abecední seznam: