Carpaccio III.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: casino

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 700
      g hovězí svíčková
    • 1
      ks žloutek
    • 3
      lžička dijonská hořčice
    • 3
      lžíce citronová šťáva
    • tabasco 2 kapky
    • 6
      lžíce panenský olivový olej 4-6
    • 1
      lžíce smetana lehká
    • 3
      lžíce kapary 2-3,opláchnuté a okapané
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vložit hovězí do mražáku asi na 30 min., nebo až je pevné, ale ne zmrzlé. Pomocí velice ostrého tenkého nože, nakrájet maso na papírově tenké plátky. Rozložit maso na 6 velkých vychlazených talířů ve stejnoměrné vrstvě. V běžícím mixeru smíchat dohromady žloutek, hořčici, citron a tabasco. Potom začít malinkým pramínkem přidávat olej, až je vše smíchané na majonézu. Přendat do misky a zašlehat dovnitř smetanu. Ochutit solí a pepřem a pokapat na maso. Nahoře posypat kapary.
2
Zdroj: www.labuznik.com

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.