Bylinkové, krabí a sýrové máslo

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Máslo rozdělíme na tři díly. Prolisovaný česnek a nadrobno posekané bylinky (až na dvě lžíce) vmícháme do první části másla, okořeníme. Hmotu zformujeme pomocí dvou navlhčených prkének do kostky a uložíme na velké servírovací prkénko. Posypeme bylinkami.
2
Najemno posekanou nebo nastrouhanou cibuli a 50 g krabího masa rozmícháme s druhým dílem másla. Okořeníme. Rovněž zformujeme do kostky, uložíme na servírovací prkénko vedle bylinkového másla a posypeme zbylým krabím masem.
3
Poslední díl másla smícháme se 45 g sýra a okořeníme. Opět zformujeme do kostky, uložíme na prkénko a posypeme zbylým sýrem. Máslové směsi až do podávání uložíme do chladna.

Komentáře k receptu

  • Jiřina
    Jiřina |

    7. 3. 2006 12:37

    No a jaké koření a bylinky používáte? Petržel, pažitka, bazalka?

  • Lenka -----------------------------
    Lenka ----------------------------- |

    23. 3. 2005 10:39

    moc me to maslo nelaka,ale muze byt dobre

  • Verunka
    Verunka |

    30. 11. 2004 07:11

    je lepší uválet z másla váleček a nechat ho zabalený v alobalu. koneckonců vypadá to i líp když pak takto ukrojené kolečko, třeba vroubrovaným nožem, položíme na takový pěkně propečený steak.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: