Bůčková "mortadela"

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: referentka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bůček vykostíme, umeleme. Dle chuti ochutíme vegetou, česnekem, pepřem..., přidáme 2 syrová vejce, promícháme.
2
Na kostky cca 1,5x1,5 cm nakrájíme kabanos, na menší kostičky papriku, na větší vajíčko uvařené natvrdo. Přidáme 2-3 lžíce kukuřice. Vše opatrně promícháme.
3
Směs namačkáme do tlačenkového (raději užšího) střeva, pevně zavážeme a vaříme 1,5-2 hodiny. Po vychlazení vyndáme ze střeva, posypeme mletou paprikou zabalíme do mikroténu a dáme do lednice.
4
Vložené ingredience vytvoří zajímavou mozaiku a je to opravdu moc dobré.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: