Bůček zase jinak
Plněné papriky jinak
Šopský salát jinak
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
brambory vaříme bez vody, proto se přidává máslo. Množství brambor je na Vás, je to jedno a másla je tak plátek.
Stejný recept jako brambory v papiňáku..
recept znám,jsou moc dobré
Síso, mrkni na stejný recept Brambory v papiňáku. Autorka receptu Marysa popsala podrobný popis přípravy i množství ingrediencí.
Ty brambory ale napřed oloupeme? A prosím kolik asi brambor a másla. Dík
Prosím o doplnění, žádná voda? Děkuji
Gabinko, tento recept uz tady sice je, ale jsou vazne vyborne.
Mohla byste, prosím, uvést, jak dlouho asi trvá první a druhá fáze?
Zapékaná brokolice
Kuřecí nudličky na smetaně se slaninou
Listový závin se špenátem a…
Pizza z polenty - zdravě
Krkovička po cigánsku
Kuře v hořčičné kari marinádě
Citronový nebo pomerančový koláč (řez…
Bylinková kachní prsa
Bezlepkové čokoládové cupcakes
Avokádový hummus
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Toskánská polévka
Banánové lívance s kokosem a mákem
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Panna cotta s granátovým jablkem
Jarní šakšuka
Hrnečková pomerančová bábovka
Langoše s avokádem a lososem