Bramborový tatarák

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 5
      ks brambory vařené, jemně nastrouhané
    • 1
      lžíce červená paprika
    • 0,5
      sklenice kečup - jemný
    • 1
      lžička sůl
    • 0,5
      lžička pepř mletý
    • 5
      stroužek česnek
    • 2
      dl rostlinný olej
    • 3
      lžička hořčice
    • chilli
    • 2
      lžička sojová omáčka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny uvedené ingredience smícháme dohromady a necháme uležet v lednici nebo ihned použijeme na topinky apod.

Komentáře k receptu

  • monty
    monty |

    20. 4. 2011 12:37

    místo sojové omáčky bych skusil pár kapek worcestru :-)

  • DájaH
    DájaH |

    24. 11. 2010 18:54

    Moc dobrá a vděčná pomazánka, dělám ji leta. V ledničce v pohodě vydrží i pár dní, k tomu nasucho opečený toustový chleba... :-P ... chlapi by se jí ujedli ... Olej dávám olivový, abych utišila svoje svědomí, že ho pomazánka vstřebá docela hodně :-[ , i když celé 2 decky asi ne, prostě přikapávám, až přestane být lepivá...

  • Tereza T
    Tereza T |

    24. 11. 2010 14:09

    Díky, opraveno.

  • Ladia
    Ladia |

    24. 11. 2010 14:06

    1 lžička soli, 3 lžičky hořčice, 5 stroužků česneku, 2 lžičky sójové omáčky :-P

  • Tereza T
    Tereza T |

    24. 11. 2010 13:55

    Ano souhlasí.

  • honza
    honza |

    24. 11. 2010 11:04

    Opravdu souhlasí ty 2dl oleje a lžíce soli na pouhých 5ks brambor? Zdá se mi to docela masakr :-)

  • Tereza J.
    Tereza J. |

    19. 9. 2007 19:05

    emiaky sú uvarené , uč to tu Pani Mária poznamenala : )))

  • Di
    Di |

    19. 9. 2007 18:59

    Pokud vím, tak se tohle jídlo dělá z vřených ještě teplých brambor.

  • Anonym
    Anonym |

    19. 9. 2007 18:33

    Samo že ze syrových, jinak to není tatarák...

  • wocinka
    wocinka |

    6. 4. 2007 11:04

    výborné, dávám za 1, snědlo se hned, i když jinak manžel nad jídlem bez masa hrne pysk :-)

  • Marie Horáková
    Marie Horáková |

    6. 3. 2006 11:12

    Brambory se musí uvařit, nejlépe celé ve slupce a vychladlé oloupat.

  • Bjoe K
    Bjoe K |

    6. 3. 2006 11:08

    Ty brambory mám dát syrové???

  • Máca
    Máca |

    6. 2. 2006 12:54

    Nemá chybu!!! Levné, rychlé a syté

  • Kristina Guziurová
    Kristina Guziurová |

    2. 7. 2005 12:55

    Skvělý recept,hned se všechno snědlo a hlavně je to jednoduché.

  • KAMILA
    KAMILA |

    28. 9. 2004 11:22

    DNESKA TO ZKUSÍM,ALE JINAK JE TO STARÁ ZNÁMÁ "LUTENICE"

  • Pavlína Řeřuchová
    Pavlína Řeřuchová |

    21. 9. 2004 12:56

    Je to velice výborné a má to báječnou chut.a doporučuji to všem.

  • Zdenda
    Zdenda |

    30. 4. 2004 12:27

    hmm, je to dobrý, ale připomělo mi to polívku ze sekery :o)

  • xxx xxx
    xxx xxx |

    22. 4. 2004 12:27

    to sů problémy...

  • Tonča
    Tonča |

    10. 3. 2004 19:10

    Je to vážně bašta.Doporučila jsem recept známým a byl úspěch.

  • jana
    jana |

    8. 3. 2004 11:16

    Kečup dle chuti,jinak skenice(250ml)

  • a abu
    a abu |

    5. 3. 2004 18:52

    Já si nedovedu představit 1/2 sklenice kečupu. Jak velkého kečupu je to půlka?

  • sarobrouk
    sarobrouk |

    2. 3. 2004 13:45

    Vařené ve slupce a pak nastrouhané, tak to dělala moje babička. A zkusím i ten žloutek, aby to bylo jako doopravdy tatarák.

  • Martina
    Martina |

    25. 2. 2004 13:38

    Je to výborné a dnes si to opět dělám k večeři

  • sobul
    sobul |

    21. 2. 2004 05:53

    samozřejmě, že z vařených je to i v jiných kuchařkách a není to žádná novinka. My to děláme už cca 30 let a je to dobrý

  • Jana
    Jana |

    19. 2. 2004 21:12

    Musí být jen vařené brambory.Je to vynikajicí.

  • Anonym
    Anonym |

    19. 2. 2004 20:12

    A my jsme ho dělali pokaždé z masa

  • dee
    dee |

    9. 2. 2004 20:45

    Takže je to něco jako lutenice?

  • Jiří
    Jiří |

    9. 2. 2004 11:58

    My jsme jej dělali vždy z vařených a 1 den odleželých brambor.

  • jarmila hrabánková
    jarmila hrabánková |

    8. 2. 2004 13:44

    ze syrových si to nějak nedovedu představit.

  • houska
    houska |

    6. 2. 2004 18:55

    záleží na chuti. Kolegyně dělala ze syrových a údajně měla větší úspěch než z vařených. já mám zkušenost pouze z vařených

  • Vladimír Petrovský
    Vladimír Petrovský |

    6. 2. 2004 17:27

    Tak se konečně někdo jednoznačně vyjádřete,

  • ada
    ada |

    5. 2. 2004 14:37

    Když je to tatarák tak by vařené být neměly, ne?

  • Marta Králová
    Marta Králová |

    4. 2. 2004 14:27

    Zapomněl jsi napsat,že brambory jsou vařené...Docela důležité...

Poslední navštívené:

Abecední seznam: