Bramborový salát z Hoštic

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 8 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      kg vařené brambory
    • 0,5
      kg hlávkové zelí
    • 1
      ks cibule
    • 3
      ks nakládané okurky
    • 1
      ks červená paprika
  • nálev
    • 1
      dl ocet
    • 1
      dl slunečnicový olej
    • 1
      lžíce deko
    • 150
      g cukr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ingredience na nálev důkladně smícháme.
2
Nakrouháme hlávkové zelí a zalijeme nálevem (zelí v něm rychle změkne).
3
Pak brambory uvařené ve slupce a ostatní zeleninu nakrájíme na kostky. Opatrně smícháme s hlávkovým zelím v nálevu.
4
Necháme uležet alespoň 12 hodin.
5
Je výborný v létě ke grilovanému masu.
6
Poznámka: DeKo - prášek na zavařování zeleniny.

Komentáře k receptu

  • ali
    ali |

    17. 7. 2014 06:57

    skvělá lehká příloha ke grilovanému masu, jednoduchá příprava. Hosté byli nadšeni.