Bramborové ražniči III.

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Menší brambory umyjeme a i se slupkou nakrájíme na kolečka silná 1 cm. Cibuli nakrájíme na kolečka, slaninu na silnější plátky.
2
Na špejle napichujeme střídavě kolečka brambor, cibule a slaninu. Pokapeme olejem, zabalíme do alobalu a pečeme v troubě 10-15 minut.
3
Potom rozbalíme a zapečeme do červena.
4
Brynzu rozmícháme s mlékem, natí a paprikou a upečené ražniči podáváme s touto omáčkou.
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Bryndza Cibule Mléko Mletá paprika Olej Petrželová nať Slanina
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.