• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Bramboráky s povidly
    Napište svůj komentář k receptu

    Bramboráky s povidly

    autor: Redakce
    0.0
    moje hodnoceni
    3.9
    hodnotilo: 14
    doba přípravy: 60 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Bramboráky s povidly
    Bramboráky s povidly
    Bramboráky s povidly
    Bramboráky s povidly
    Bramboráky s povidly
    Bramboráky s povidly
    Bramboráky s povidly
    Bramboráky s povidly
    Bramboráky s povidly
    7fotografií
    Nahrát fotku
     

    Objevte chutě našich předků. Bramborák neboli cmunda je tradiční pokrm české kuchyně. Tentokrát si je s námi ale připravte nasladko se sýrem Cottage, povidly a skořicí.

    Suroviny

    4 porce
      • 500
        g brambory pečené ve slupce
      • 250
        g sýr cottage
      • 100
        g špaldová mouka
      • 1
        ks vejce
      • 0,50
        lžička sůl
      • 0,50
        lžička prášek do pečiva
    • Na dokončení:
      • povidla
      • skořice
      • rozpuštěné máslo
      • moučkový cukr

    Postup přípravy receptu

    1
    Brambory umyjte, osušte a dejte na pekáček s hrubou mořskou solí. Upečte je v předehřáté troubě na 180 °C doměkka. Bude to trvat asi 30-40 minut. Nechte brambory vychladnout, poté oloupejte a nastrouhejte nahrubo.

    RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na bramborovou kaši

    2
    Přidejte vajíčko, sůl, prášek do pečiva, sýr Cottage a prosátou mouku a všechny ingredience důkladně promíchejte. Nepřilnavou pánev rozehřejte a nepatrně omastěte máslem. Z připraveného těsta dlaní tvarujte placičky o síle asi 5 mm a z obou stran je na rozpálené pánvi opékejte dozlatova.
    3
    Ozdobte povidly, posypte moučkovým cukrem a skořicí a na závěr zalijte horkým máslem. Bramboráky podávejte ještě teplé.

    RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit nekynuté lívance bez vajec

    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Vdolky s povidly a tvarohem

    Vdolky s povidly a tvarohem

    Lívance s borůvkami a medovou slaninou

    Lívance s borůvkami a medovou slaninou

    Dalamánky s Jihočeskou nivou

    Dalamánky s Jihočeskou nivou

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .
     

    Komentáře k receptu

    • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Dezerty Sladká jídla Lívance
    Pečení Smažení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Moučkový cukr Povidla Prášek do pečiva Rozpuštěné máslo Skořice Špaldová mouka Sůl Sýr Cottage Vejce

    Míša řezy krok za krokem

    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Hovězí na houbách II.

    Hovězí na houbách II.

    Salát z červené řepy s hruškou

    Salát z červené řepy s hruškou

    Bílý šťovíkový boršč

    Bílý šťovíkový boršč

    Biskupský chlebíček s čokoládou II.

    Biskupský chlebíček s čokoládou II.

    Banánový koktejl na spaní

    Banánový koktejl na spaní

    Sušenky á la OREO

    Sušenky á la OREO

    Švestkový rozvar (marmeláda) na koláče, vdolky, do buchet...

    Švestkový rozvar (marmeláda) na…

    Extra čokoládové muffiny

    Extra čokoládové muffiny

    Salát z buřtů

    Salát z buřtů

    Doporučujeme

    50 minut
    Kulajda

    Kulajda

    120 minut
    Galetka s batáty a kozím sýrem

    Galetka s batáty a kozím sýrem

    30 minut
    Flank steak s hráškem a fazolkami

    Flank steak s hráškem a fazolkami

    35 minut
    Pavlova s citronovým krémem

    Pavlova s citronovým krémem

    30 minut
    Luštěninový salát s rukolovým pestem a krutony

    Luštěninový salát s rukolovým pestem…

    15 minut
    Bramboráky

    Bramboráky

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    38 minut
    Čokoládové suflé

    Čokoládové suflé

    Míša řezy krok za krokem

    Poslední sledované recepty

    29
    Palačinky
    Palačinky
    27
    Avokádová pomazánka
    Avokádová pomazánka
    26
    Míša řezy
    Míša řezy
    25
    Karlovarský knedlík
    Karlovarský knedlík
    24
    Segedínský guláš
    Segedínský guláš

    Zajímavé články

    Zimní saláty: Známe 7 nejlepších, které zaručeně zasytí!
    Zimní saláty: Známe 7 nejlepších, které zaručeně…
    Slané palačinky, s nutellou i palačinkový dort: Galerie 50 nejkrásnějších
    Slané palačinky, s nutellou i palačinkový dort:…
    Pajfalský knedlík podle Jana Punčocháře: Vynikající přílohu proslavil film Slavnosti sněženek
    Pajfalský knedlík podle Jana Punčocháře:…
    Zeleninové karbanátky vás mile překvapí! Zkuste kapustové s domácí kaší
    Zeleninové karbanátky vás mile překvapí! Zkuste…
    Domácí mandlové mléko: Chutnější, levnější a bez zbytečných éček
    Domácí mandlové mléko: Chutnější, levnější a bez…

    Sledujte nás

    AHA.cz Veronika Gajerová (57) z Ordinace: Záchrana před novými dluhy!

    Veronika Gajerová (57) z Ordinace: Záchrana před novými dluhy!

    AHA.cz Tolik brala Jurinová na Nově! O tom může Borhyová jen snít

    Tolik brala Jurinová na Nově! O tom může Borhyová jen snít

    AHA.cz Deník Aha! 16.1.2021

    Deník Aha! 16.1.2021

    Dáma.cz 9 příčin návalů horka, které nemají nic společného s menopauzou

    9 příčin návalů horka, které nemají nic společného s menopauzou

    Dáma.cz Ženská ejakulace neboli mokrý orgasmus: Co to je a jak ho dosáhnout?

    Ženská ejakulace neboli mokrý orgasmus: Co to je a jak ho dosáhnout?

    Ženy.cz 3 největší trendy v manikúře pro rok 2021! Inspirujte se

    3 největší trendy v manikúře pro rok 2021! Inspirujte se

    Maminka.cz Říkadla a říkanky: Proč je děti potřebují a jak jim škodí, když je neznají?

    Říkadla a říkanky: Proč je děti potřebují a jak jim škodí, když je neznají?

    Reflex.cz To nejhorší na špatném rezervačním systému a čachrech s vakcínou: Nikoho už to nepřekvapuje!

    To nejhorší na špatném rezervačním systému a čachrech s vakcínou: Nikoho už to nepřekvapuje!

    E15.cz OBRAZEM: Registraci k očkování provázejí technické problémy i sžíravé koláže na sociálních sítích

    OBRAZEM: Registraci k očkování provázejí technické problémy i sžíravé koláže na sociálních sítích

    Abecedazahrady Kvetoucí pokojovky: Velká fotogalerie těch nejkrásnějších

    Kvetoucí pokojovky: Velká fotogalerie těch nejkrásnějších

    Další doporučené recepty:

    Bramboráky s červenou řepou
    Bramboráky s červenou řepou
    Bramboráky s chlebem a uzeninou
    Bramboráky s chlebem a uzeninou
    Bramboráky s mletým masem
    Bramboráky s mletým masem
    Bramboráky s prejtem a zelím
    Bramboráky s prejtem a zelím
    Bramboráky se slaninou
    Bramboráky se slaninou
    Bramboráky se zelnou směsí
    Bramboráky se zelnou směsí
    • Recepty.cz
    • Bramboráky s povidly
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí