Bombajské masíčko

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: zrzka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na kousky a nejméně 2 hodiny marinujeme ve směsi oleje, koření, mouky a soli. Pak postavíme na oheň a pražíme asi 10 minut. Přidáme rozemletou cibuli a kečup, po chvíli zalijeme pivem a dusíme do měkka. Hotové necháme vychladnout a uložíme do chladničky.
2
Před podáváním nejlépe až druhý den, znova ohřejeme.
Zařazení: Maso Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    13. 3. 2006 10:14

    Tohle znám a je to dobrůtka, doporučuji:-)

Další doporučené recepty: