Joskovo masíčko

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Jana Hamalova

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jak velká kupka masa, tak velká kupa pokrájené cibule, paprik a rajčat. Krkovička se pokrájí na přibližně na 4 cm silné plátky, osolí, opepří a dá se do pekáčku na rozpuštěné sádlo. Rychle se opeče, aby se maso zatáhlo. Pak se přidá cibule, papriky a rajčata. Dá se do trouby péci. Po chvilce se podleje pivem a nechá se péct do měkka. Během pečení se podlévá vodou i pivem jen tak, aby se maso a zelenina nepřipálila. Na konci pečení by měla být zelenina rozhňaňaná na takový hustý sos a maso pěkně měkké, aby se rozpadalo. Takže nepospíchat. Pěkně pomalu.
2
Podává se s chlebem. Nejlepší je, když se maso může dělat venku na zahradním ohništi. To je pak pohádka na večerní posezení s přáteli. Na zapití je nejlepší pivo. Kdo chce může dát i jiné koření třeba chilli, pálivou papriku atd., to už podle chuti.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Pepř mletý Pivo Rajčata Sádlo Sůl Vepřové maso Zelená paprika
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: