Barevný domácí talíř

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: aknesad

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřové maso nebo krůtí
    • 1
      ks cibule
    • 3
      ks mrkev 2-3
    • 1
      plechovka žampiony
    • 150
      g sterilovaný hrášek
    • 1
      ks pórek
    • 300
      g květák
    • 2
      ks rajčata
    • 1
      dl bílé víno
    • 3
      lžíce hladká mouka 2-3
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • máslo
    • 0,5
      kostka masox

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na másle osmahneme cibuli, přidáme maso nakrájené na kostky a opečeme. Potom dáme všechnu zeleninu,kromě hrášku a podlijeme vínem. Dusíme do křehka. Mezitím na másle osmahneme mouku, zalijeme čtvrt litrem vody a přidáme půl kostky bojonu a za stálého šlehání metlou necháme projít varem. Nalijeme na masovo - zeleninovou směs, zamícháme a 5 minut povaříme.
2
Hodí se k tomu rýže.

Komentáře k receptu

  • Tuchy
    Tuchy |

    13. 8. 2014 22:21

    Si s ním cbrnkej :-D

  • Simča S.
    Simča S. |

    13. 8. 2014 13:12

    A co uděláme s tím hráškem????