Alsaské zelí

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nařízněte na okrajích vepřové kotlety, lehce je naklepejte, osolte, posypte drceným pepřem a kmínem a obalte v hl. mouce. Pak je opečte krátce z obou stran na sádle nebo oleji. Do pekáčku dejte odkapané sterilované sladkokyselé zelí, posypte ho na kolečka nakrájenou cibulí a lehce promíchejte. Pak vše posypte nakrájenou paprikovou klobásou, nasekanou petrželkou. Na to rozložte kotlety, zalijte výpekem z pánve a bílým vínem. Pečte zvolna v předehřáté troubě cca 20-30 min. Podávejte s vařenými či pečenými bramborami nebo s bramborovým knedlíkem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • silvik T.
    silvik T. |

    29. 1. 2015 10:38

    Tento recept znám a moc mi chutná.Je to super vaření,vše v jednom :) .

  • silvik T.
    silvik T. |

    29. 1. 2015 10:38

    Tento recept znám a moc mi chutná.Je to super vaření,vše v jednom :) .

Další doporučené recepty: